Sari la conținut

De Ziua Mondială a Poeziei plătești cafeaua prin poezie

Astăzi este Ziua Mondială a Poeziei. Ocazie super mișto să ieșim un pic din cotidian și din fuga asta continuă pe care am denumit-o eu Spectacolul Vieții Cotidiene.

Acum 2 ani, cred, am luat prima oară contact cu sărbătoarea și cu tot spiritul din jurul acestei zile. Făceam actorie și o colegă a venit cu ideea să mergem la Hanul lui Manuc și să ne plătim cafeaua printr-o poezie. În primă fază mi s-a părut o nebunie, dar am mers și nu am regretat o secundă că am făcut acest lucru. Și da, ne-am plătit fiecare cafeaua printr.o poezie. Și asta nu oricum, ci printr.una scrisă pe șervețel. :))

Plătește cu o poezie de Ziua Mondială a Poeziei

Poți și tu face acest lucru pentru că Julius Meinl vrea să vadă sentimentele și gândurile pe care le vei scrie pe nota de plată de Ziua Mondială a Poeziei. Vezi care e cea mai aproapiată sau îndrăgită locație și savurează-ți cafeaua Julius Meinl într-un cadru relaxat, sau mai bine zia relaxant – depinde de fiecare. 😀

Un loc unde sentimentele sunt singura modalitate de plată? Sunt mii de astfel de locuri. Găsește cea mai apropiată locație Julius Meinl unde poți plăti cu poezie sau împărtășește-le-o prietenilor tăi și pregătește-te pentru #PayWithAPoem pe 21 martie!

Nu uita să folosești unul dintre hashtag-urile campaniei: #PayWithAPoem, #PoetryForChange și dă și mai departe pentru prietenii tăi vestea că de Ziua Mondială a Poeziei poți plăti nota cu o poezie.

Deci, în ce locații mergeți anul acesta? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: