Home Evenimente Încă puțin până la Webstock 2017

Încă puțin până la Webstock 2017

by Cosmin Cengher
0 comment
webstock 2017

De când am început aventura cu blogul, în fiecare an știu că vine toamna atunci când mai e puțin până la Webstock, cea mai mare conferință de social media de pe la noi. Este al treilea an consecutiv în care abia aștept să aflu noi informații prețioase de la oamenii care vor fi prezenți la eveniment. La fel ca în ceilalți ani, evenimentul se desfășoară la JW Marriott, pe data de 29 septembrie.

De fiecare dată când plec de la Webstock, plec mai încărcat cu informații prețioase, cu lucruri pe care știu că le pot pune în practică încă de-a doua zi, cu prieteni noi și cu un super vibe de a face lucrurile să se întâmple mai bine. Și anul acesta se anunță o ediție foarte mișto, cu speakeri pe care abia aștept să-i văd, cu sesiuni super interesante și o gală pentru cele mai mișto proiecte și campanii din online.

Webtock este structurat în prima parte cu 2 sesiuni de conferințe și 3 secțiuni paralele pe mai multe subiecte – Debate Section (INFLUENCER MARKETING SESSION și BLOGGING SESSION), How to Section (INSTAGRAM SESSION și BEST PRACTICES SESSION) și Trends Section (NEW DIGITAL IDEAS SESSION și CASE STUDIES SESSION). Sunt sigur că la fiecare dintre ele vei avea ceva nou de aflat, însă recomandarea mea este să încerci să furi câte puțin de la fiecare. 😀 Mai multe informații despre program și despre speakeri pentru fiecare sesiune poți găsi aici.

Ca să n-o lungesc prea mult, hai să ne vedem acolo!

S-ar putea să-ți placă

Leave a Comment

Acest site utilizează cookie-uri! Te rugăm să-ți acorzi acordul cu privire la acest aspect. :) Accept Vezi mai multe

%d blogeri au apreciat: