Sari la conținut

Cum se arată Webstock-ul de anul acesta

Vineri se face prezența într-ale online-ului – la JW Marriott o să aibă loc o nouă ediție de Webstock. Adicătea locul ăla unde vei afla noile tendințe în social media, care-i duda cu tot ce ține de domeniul comunicare, aplicații sau noile tehnologi.

Anul trecut a fost prima oară când participam la eveniment și, mai presus de toate, primul eveniment mare la care participam în calitate de blogger. Nu prea aveam eu cine știe ce strategie în cap, ci mersesem axat pe să învăț cât mai multe lucruri și să vorbesc cu oamenii din online pe care-i apreciam.

Firește, după eveniment mi-am dat seama că nu e vorba doar despre a învăța lucruri noi, ci e mult mai mult – e vorba despre a cunoaște oameni și ați crea o legătură cu ei. A însemnat mult pentru mine Webstock-ul de anul trecut, a fost, dacă vreți, o deschidere către evenimente – pentru că au urmat foarte multe dup-aia.

Cum se arată programul la Webstock anul acesta

Conferința – o să fie împărțită în 2 părți, My Story și The Present is Visual. O să ne vorbească: Marian Godină, Paula Herlo, Alexandru Tomescu, Sorin Onișor, Cristina Bazavan, Cristian Manafu și alții. Dup-aia treaba se împarte în micro conferințe ce se desfășoară simultan: How to grow your blog, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketeres, Lessons of Innovation și Online Communication Trends. Lista cu speakerii o găsiți aici.

Personal nu știu pe care s-o aleg, dar probabil o să trec câte puțin pe la fiecare, pentru că toate sunt foarte interesante și sunt convins că o să fie, din nou, foarte multe lucruri de notat.

Gala Webstock

Webstock Awards oferă recunoașterea celor mai creative și inedite proiecte în ceea ce privește online-ul (campanii, aplicații, proiecte, tot ce vă trece prin cap în materie de online). O să vă dau după Webstock, acilea pe blog, câștigătorii categoriilor de anul acesta. Vă zic atunci mai multe

La Webstock se lansează Ghidul Juridic și Fiscal pentru Bloggeri

Asta chiar mi se pare o treabă mișto rău de tot. Să vă zic și de ce. Eu sunt mult mai departe de minus infinit în ceea ce privește cunoștințele din domeniul juridic sau fiscal. Zero. Și dacă vrei să faci din blog un business, nu știu cum să zic eu, ai nevoie de asta ca de pâine caldă. D-aia sunt foarte curios cum o să fie și abia aștept să împărtășesc asta cu voi. 😀

A, da, să nu uit – dacă vreți să vedeți live ce se întâmplă la Webstock, o puteți face liniștiți pe webstock.ro. Să nu aveți scuză că ați ratat ceva, da? 😀

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone  în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: