Sari la conținut

Vrei să fi(i) sexy? Hai cu gramatica aia mișto! :)

Aveam câțiva prieteni care, făceau ei ce făceau și agățau cu like-uri pe Facebook și după cu vrăjeală proastă și cam agramată, fără pic de gramatică șmecheră. Ce le trebuie lor gramatică, pe bune, vrăjeala e pe primul plan. Vrăjeala asta era pe sistemul „bună cF frumoa$-o”. (virgulele plângeau în pumn și nu știau ce să facă) Mă uitam ca vițelul la poartă nouă și nu puteam să concep cum pot ei să agațe în felul acesta. Și cu replici „Ești obosită? Pentru că ai alergat toată ziua prin mintea mea”. Mai existau și alte replici la fel de penale ca acestea, dar, pentru că nu eram genul nici nu le băgam prea tare în seamă.

Partea și mai funny este că lor chiar le mergea tactica asta, să fie prostălăi și mârlani.

Ce să mai zic de vroiam și pe care? Ce să mai zic de doar și decât? Ce să mai zic de virgule și cratime? (sau cratimuri?) 🙂

Dintotdeauna mi-a plăcut să fiu înconjurat de oamenii care sunt mai deștepți ca mine. Nu de altceva, dar ai ce să înveți de la ei. Astfel, sunt un mic revoluționar când vine vorba de gramatică și vorbitul corect. Nu de altceva, dar avem și noi o limbă mișto și nu are rost s-o denigrăm.

Sergiu și Andrei lovesc din nou cu o bucată care-mi place maxim. Deși, recunosc, nu sunt un fan al multor artiști care intră pe radio.

Gramatica chiar e sexy 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: