Sari la conținut

Câteva impresii despre cum e Veranda Mall

Veranda Mall e, cred, cel mai aproape mall de locul unde locuiesc. Nu știu dacă să fie un motiv de bucurie sau nu, dar fie, sper să fie în regulă cu traficul. Mai ales dimineața. Zic asta, pentru că mereu, în drumul spre muncă, trec pe lângă el. Și chiar sper să nu se strice traficul în zona aia.

Fine, am fost chiar la lansare să văd cum stă treaba și cum s-a poziționat ca și concept, ca magazine, ce are nou, ce nuș ce. O să le dau pe repede înainte că nici nu prea-s multe aspecte de acoperit.

10 lucruri despre cum în e Veranda Mall

  • Intrarea în parcare și parcarea în sine – intrarea în Veranda Mall mi se pare poate cea mai aerisită treabă și, făcând comparație cu mai recentul Park Lake, e un miracol că e așa ok treaba aici. În schimb, mi s-a părut un pic mai haos și întortocheat urcatul la celelalte etaje ale parcării, plus că nu prea există indicatoare și semne pe asfalt (deocamdată sper)
  • Intrarea în mall (dinspre parcare) e și ea un pic deficitară, în sensul că nu înțelegi la ce etaj ești și încotro trebuie să te îndrepți, eu am văzut doar niște semne cu încotro este Carrefour-ul
  • Mall-ul mi s-a părut foarte mic (cred că cel mai mic din București, după părerea mea)
  • Mi-a plăcut că zona de food court este la demisol, însă mi s-a părut un pic cam înghesuită și aglomerată – aștept să mai merg o dată să-mi dau seama dacă e așa sau nu (am fost și în ziua în care se deschisese și era o nebunie de nedescris)
  • Unele magazine nu erau deschise încă, dar mie mi s-a părut interesant conceptul magazinului Tati
  • Ai doar câteva magazine mari, nu te aștepta să găsești majoritatea magazinelor din celelalte mall-uri, pentru că o să-ți cam iei țeapă (găsești aici o listă cu toate magazinele din Veranda Mall)
  • Veranda Mall e simplu organizat și foarte intuitiv înăuntru, tocmai pentru că e mic
  • Prețurile pe partea de legume – fructe, în Carrefour mi s-au părut foarte mici. Andreea zice că ar cam vrea să concureze cu Piața Obor care-i peste drum, dar tare-mi e că nu ăsta e scopul și, din punctul meu de vedere, nici nu ar avea cum.
  • Mi-a plăcut că au un patinoar exterior
  • Nu are cinema ceea ce nuș cât de cool este – dar am înțeles că se va deshide la un moment dat și un cinema, dar nu se prea știe exact când

Cu toate astea, vă invit să dați o fugă până acolo și vă aștept după cu păreri și completări. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: