Sari la conținut

S-ar putea să-ți placă să mergi la Ursus Escape Room

Ursus Escape Room

Se zice că atunci când stai pe lângă niște prieteni care sunt (mai pe românește spus) obsedați cu escape room-urile, ajungi și tu ca ei. Cam asta s-a întâmplat de când m-a introdus Malaezu în lumea asta în urmă cu vreun an și ceva. De atunci am tot fost și am experimentat mai multe camere. Din care am scăpat din toate la timp. S-a mai adăugat una la portofoliul meu, și anume Ursus Escape Room, la The Codex.

Ce mi s-a părut foarte mișto la acest escape room față de celelalte este că pentru a ajunge în cameră, este necesar să rezolvi un mic puzzle pentru a intra în cameră. Ursus Escape Room în sine este o cameră destul de ușurică. Simpatică, dacă vrei să ai o seară relaxantă alături de prieteni, fără să vă bateți capul și să puteți bea și o bere la final, când ieșiți din cameră. Povestea e mișto construită. Voi trebuie să-l scoateți pe Lucian, prietenul vostru, din sala de conferințe a corporației unde lucra. Și trebuie să faceți asta ca să ieșiți la bere, desigur. 😀

Task-urile pe care le aveți de rezolvat, față de alte escape room-uri în care am fost, sunt destul de simple. Durează mai mult până când îți dai seama de unde să începi pentru că după vei debloca totul repede. Noi am reușit să ieșim din cameră în vreo 30 de minute, ceea ce face Ursus Escape Room să fie cel mai accesibil joc la care am fost.

În altă ordine de idei, mi se pare foarte mișto că este făcut în colaborare cu un brand. Mi se pare o dovadă de curaj și o targetare foarte faină pentru publicul tânăr. Mi-a plăcut și că povestea este construită în jurul brandului și ai câteva elemente foarte drăguțe. O să vezi acolo despre ce vorbesc.

Una peste alta e de mers pentru momente cool alături de prieteni. Ursus Escape Room poate fi găsit la The Codex, strada Traian, nr. 109 până în decembrie, iar rezervările se pot face pe momente cool. Dacă te întrebi care este costul, e bine să știi că acesta este de 30 de lei/ persoană – ceea ce este super ok pentru un escape room mișto. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: