Sari la conținut

Ești la UNTOLD? Ai 50 % reducere la Uber în acest weekend

Dacă mergi cu Uber prin Cluj în acest weekend, vei vedea că ai o reducere de 50 % la orice cursă pe care o ai cu ei. Treaba ține până pe 8 august, ora 23:55. Până atunci, să tot ai curse cu Uber.

Sunt la Untold de joi și abia aseară am descoperit că în acest weekend Uber are o „super ofertă” de neratat, pentru noi, pământenii de pe meleagurile festivalului. Joi am mers în primă fază pe jos până în centru – din mai multe motive, principal fiind ăla că voiam să o luăm la pas și să vedem ce ne rezervă Clujul. Seara, însă, am luat un taxi, nu mă întrebați ce firmă că n-am idee.

Tariful pentru taxi în Cluj este undeva la 2.25 – 2.50 pe kilometru. Mult mai mult cu ce ne-am obișnuit noi în București, dar și distanțale sunt altele. Taximetristul a fost ok, nu foarte vorbăreț și respectuos. Vineri la prânz, iar am luat taxi-ul lor și am dat peste un bișnițar care m-a luat pe toate străduțele doar să facă și el un ban în plus – m-a costat 13 lei cursa.

Aseară am luat un Uber pentru că știam că abia se băgase în Cluj și voiam să văd dacă e la fel ca-n București. Totul foarte ok până am ajuns acasă. Mi-a venit un mail cu banii pe care mi i-a tras de pe card și, având în vedere că era un tarif dinamic de 1.5 cursa era undeva la 14 lei – ei bine, mie mi-a luat 7 lei pentru că, da, reducere de 50 %. Am mai avut 2 curse cu Uber-ul și astăzi și tot la fel a funcționat treaba. Mi-a luat undeva la 5 lei pe cursă.

Așadar, dacă ești la Untold și nu ai cu ce să ajungi la cazare, zic doar că un Uber e cea mai înțeleaptă alegere. Unde mai pui că ai și aer condiționat și condiții super mișto la un preț cu 50 % mai mic. Good job, Uber, good job! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: