Sari la conținut

Știați că un om trăiește în medie 25,915 zile? :D

Dacă tot a trecut Paștele și dacă tot s-au acumulat multe cărnuri ce trebuiesc date jos, dacă nici clipul ăsta nu vă aduce o poftă de alergat, atunci ce? Înainte de Paște am văzut clipul pe care o să vi-l dau mai jos – m-a atras povestea pe care au ambalat-o foarte frumos cei de la Reebok, cum că un om trăiește în medie 25,915 zile. Sigur, nu știu dacă este un studiu pe bune sau e doar o găselniță foarte interesantă găsită de ei, dar mi se pare foarte faină ideea.

https://www.youtube.com/watch?v=bcJGh32e2Mw

Ideea e una destul de simplă, dacă un om trăiește 25,915 zile (făcând un calcul, ies undeva la 71 de ani), atunci e timpul să ieșim să facem mișcare și să nu pierdem zilele astea pe terasă la Mc sau la coadă la shaorma. :)) Adică, altfel spus, e timpul să avem un pic mai multă grijă de noi, de corpul nostru. Zic asta tocmai pentur că în ultimul timp am început să alerg frecvent – și îmi place la nebunie. 😀

Apropo, au făcut și un calculator în care dacă-ți introduci datele, îți arată câte zile mai ai la dispoziție să faci ceva onorabil pentru corpul și sănătatea ta. 

Mie îmi place foarte mult ideea pentru că e ambalată corespunzător, vouă cum vi se pare? 😀

2 comentarii la „Știați că un om trăiește în medie 25,915 zile? :D”

  1. Well that’s interesting! Tot aștept să se facă vremea ok (să nu plouă) ca să ies și eu seara la alergat… Tata zice să îmi iau o pelerină de ploaie și să mă bun pe treabă, dar nu sunt atât de motivat:)) Încă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: