Sari la conținut

Un nou mod de a merge relaxat cu metroul! Și să stai și jos..

Ziceam acum ceva timp că am cam uitat să zâmbim. Îmi place să-mi demonstrez contrariu de fiecare dată când este posibil. Asta s-a întâmplat cu următoarea faza pe care urmează să v-o arăt: mi-a stârnit râsul la modul barbar.

O văd pe Facebook. O poză, ai spune obișnuită la metroul bucureștean, monotonie, toată lumea pe telefoane, oboseală, sictir, nervi, căldură și alte asemenea.

Din Metrou - CosminCengher.ro

Pare-se că, mai nou, când vrei să călătorești cu metroul trebuie să fii pregătit. Cu scăunelul tău de acasă. Nu de altceva, dar să nu te mai cerți cu acele animale ieșite la menopauză care vânează scaune în mijloacele de transport în comun. Unde mai pui că individul cu sacoșa de rafie (român adevărat, nu-i loc de îndoială), pare foarte fericit că are propriu lui loc.

Acum să nu aud comentarii de genul „Bă, dar a ocupat tot metroul”. Hai să îi înțelegem și noi măcar o dată. Sau nu.

Mie unu mi se pare foarte caterincă și să se facă autobuze în care să vii tu singurel cu scăunelul să ți-l pui dacă vrei să stai jos până unde ai treabă.

Acum nici să exagerăm și să le furăm de la McDonald’s.

merge relaxat cu metroul - Cosmin Cengher

Ce vreau să zic cu McDonald’s? Nu mai știți că ei aveau niște scăunele așa de aluminiu cumva (izbitor de asemănătoare) pe terasă?! Nu mai sunt de ceva timp, știu! S-o fi ocupat individul? :))

Foto: Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: