Sari la conținut

Un minut și o secundă – documentar #colectiv

Acum câteva zile vă ziceam că pe data de 13 martie o să apară pe Discovery Channel un documentar despre #colectiv. Mai avem puțin până pe data de 13 martie așa că cei de la Digi24 s-au gândit să avem material de văzut până atunci. Documentarul „Un minut și o secundă” a fost difuzat pe Digi24 pe data de 1 martie și are o durată de 54 de minute.

Eu l-am văzut aseară. Recunosc, cu un nod în gât și cu greu am putut să-mi țin emoțiile în frâu. De ce spun asta? Pentru că este un documentar emoționant, plin de tristețe și foarte dur. Un reportaj la care cu greu te poți uita dacă ai avut pe cineva care a căzut pradă incediului din Colectiv.

Am citit astăzi articolul lui Radu Dumitru care zicea că este un reportaj incomplet, cu argumente interesante pe care vă recomand să le citiți. Eu n-aș spune neapărat că reportajul „Un minut și o secundă” este incomplet, ci doar primul dintr-o serie de filme ce vor urma să apară. Pentru că sunt convins că acesta și cel făcut de Discovery nu vor fi primele și ultimele pe tema tragediei din Colectiv. Și chiar sunt curios cum vor trata problema și cei de la Discovery. dar rămâne de văzut. Vă las mai jos filmulețul.

Un minut și o secundă

Un comentariu la „Un minut și o secundă – documentar #colectiv”

  1. Pingback: În martie apare un documentar despre Colectiv - Cosmin Cengher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: