Sari la conținut

Tu ești happy? Dar ce e fericirea?

Mi-am început dimineața cu întrebarea asta: Tu ești happy? Și asta nu pentru că m-am uitat în oglindă și mi-am luat stări cu depresie sau întrebări existențiale, ci pentru că am văzut filmulețul ăsta care mi-a adus instant zâmbetul pe buze.

Mno, acum pe bune, în ultimii ani am încercat (și am și reușit) să zâmbesc mult și să fiu mereu pozitiv. Asta pentru că altfel decurge ziua ta dacă ești happy și dacă excluzi toate lucrurile nașpa care se întâmplă în jur. Asta am încercat și încerc în continuare să fac și pe blog. Să aduc oamenilor lucruri interesante și să fie un loc în care să uiți de chestiuțele alea nasoale care te înconjoară.

Dincolo de cum sună întrebarea asta cu „Ce e fericirea?”, cred că toată șmecheria e să vezi fericirea în lucruri mici. În lucrurile care te fac să zâmbești. Să răzi cu gura până la urechi. Cred că e atunci când te culci seara și zici „Bă, a fost bine azi!”. Cred că e atunci când stai cu picioarele goale pe nisip sau în iarba udă. Sau poate că atunci când stai la povești cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut demult.

Dar fericirea este și atunci când îți vezi roadele muncii tale. Sau când ești într-un proiect la care ai muncit și totul iese cum trebuie. Deci, fericirea e și la job? Mhh, depinde de cum privești lucrurile. Știi cum e aia cu fă ce-ți place și n-o să simți că muncești. Știu, sună la fel de clișeic, dar într-un fel e adevărată. Cred că ești cu adevărat happy la job atunci când ai libertate și când ai încredere în ceea ce faci.

Da, sunt #HappylaJob, dar tu? Poți face un test de cât de happy la job. 😀 Și dacă v-am stârnit atenția, puteți afla mai multe de campania celor de la eJobs.

Vă recomand maxim să vedeți filmulețul de mai sus. O să vă aducă un mare zâmbet pe buze. Deci, să n-o mai lungesc. Tu crezi că ești fericit? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: