Sari la conținut

Jurnalul de trezit la 5 dimineața a ajuns la a 7-a zi

trezitul-la-5-dimineața-ziua-7

Două nopți în care am adormit la ora 00:00. Și o zi în care am mâncat nesănătos. Da, atât mi-a trebuit să nu mă pot trezi la 5 dimineața. 😀 Nu-mi dau seama dacă e de la ora la care m-am pus să dorm sau de la faptul că am mâncat ceva mai nesănătos ieri, dar a fost greu de tot dimineață. E prima zi în care nu pot să-mi respect programul pe care mi l-am impus când am început isprava asta cu trezitul la 5 dimineața. Am lenevit în pat o oră peste cât o făceam de obicei. Iar asta s-a reflectat în tot programul dimineții.

Pe scurt, nu am putut să-mi dau reset pentru o nouă zi și nu am făcut nimic altceva în afară de a lenevi, a mânca, a mă pregăti de ziua de muncă și a face o oră și jumătate până la birou (dar asta e deja altă poveste).

Scurt sfat pentru trezitul la 5 dimineața

Nu-mi stă în fire să dau sfaturi pentru că poate lucrurile vor funcționa altfel la tine. Și, în plus, voi face o listă zilele viitoare cu lucruri pe care le-am învățat din aventura asta cu trezitul la 5 dimineața. Dar, dacă vrei să începi asta, pe lângă lucrurile pe care le-am spus în articolele precedente, mi se pare foarte important să ai un program matinal atunci când începi asta și să ai tabieturile tale. Pe lângă munca propriu-zisă pe care ai de gând s-o faci după ce te dezmeticești.

A, să nu uit. Și să ai un program de somn bine definit. Zic asta pentru că în primele 2-3 zile am adormit la ora 22-22:30, iar după am dat-o în străchini. La fel și în zilele astea două când am adormit numai pe la 00:00. Măcar am învățat încă o chestie legată de trezitul la 5 dimineața. 😀

Sunt curios dacă ai și alte mici sfaturi pe care mi-ar plăcea să le citesc în comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: