TOP 10 #SpectacolulVietiiCotidiene: piese românești în 2015

Că ascult muzică multă și non-stop e de la sine înțeles la cât am zis asta pe blog. Astăzi, după ce am scris că acest blog este cel mai mișto lucru care mi s-a întâmplat în anul 2015, mă gândeam ce piese românești au intrat pe repeat la mine și pe care le-am ascultat obsesiv. O să fac mai mult o listă decât un top, asta pentru că mi-ar fi greu să găsesc o piesă care e “cea mai bună” și una “cea mai puțin bună”. Aș vrea să completăm împreună lista asta de piese românești din 2015 – secțiunea de comentarii vă așteaptă pentru sugestii. 😀 

TOP 10: Piese Românești în 2015

Jurjak – Șoapte

V-am mai zis de cât de tare mi-a plăcut piesa asta. Și ce stare mișto îmi dă de fiecare dată când o ascult. Să nu mai zic de clip care este sub semnătura lui Hypno și care arată într-un mare fel.

Golan – Abel

Un clip care exprimă la fel de multe ca piesa – tot sub semnătura măiastră a lui Hypno

Lucia – Yours

Lucia, în cazul în care nu știți, este tipa aia cu o voce super mișto care a făcut multă vâlvă cu piesa Silence. Zic asta pentru că piesa aia m-a făcut, la momentul respectiv, să mă îndrăgostesc într-un mod irecuperabil de muzica ei. A scos primul album în toamna lui 2015. Material pe care îl puteți asculta pe Youtube.

Silviu Pașca – Vera

Vibe-ul ăla pozitiv și mișto care te face să nu poți sta locului. Și o piesă pe care o cam fredonezi toată ziua. 😀

Fantome – Dacă dragoste nu e, nimic nu e

O piesă pe care am ascultat-o mult, foarte mult, obsesiv. Un album superb pe care îl recomand tuturor, la orice oră.

Grasu XXL – OK

Mi-a fost greu să aleg piesa pe care am ascultat-o cel mai mult de pe “Drumul spre Succes” al lui Grasu. Dar în cele din urmă am ales-o pe asta. 🙂

VUNK – Un Nou Univers

Vă povesteam anul trecut acum câteva luni ce mișto a fost la concertul Vunk și vă ziceam că pielea de găină s-a simțit la ea acasă când a auzit piesa asta.

Criss Blaziny cu Alessandra – Adio, da’ mă întorc

Sunt fan Bla-Bla de când a scos primul album pe care nu-l cunosc foarte mulți. Dacă nu mă înșel, era undeva în 2002 scos și ascultam obsedant La Vida Moca care a fost scoasă cu clip prin 2005. Vremuri, nenică, vremuri. :))

Shift cu Connect-R și What’s Up – Norocos

Am auzit-o prin decembrie la TV. Eram prin casă și nu știam ce sună așa bine. V-am mai zis că nu prea ascult ce e pe TV sau la Radio. Mi-a sunat foarte, foarte fin.

Gojira & Planet H cu Robin – Regele Verii

În mod normal nu-s nici mare fan Gojira și Planet H, dar nici Robin. Cum să vă zic eu.. piesa asta sună foarte mișto.

Pe voi ce piese v-au făcut să dați repeat? Vă aștept cu alte sugestii

Să fie cu zâua faină.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *