Sari la conținut

TOP 10 #SpectacolulVietiiCotidiene: piese românești în 2015

Că ascult muzică multă și non-stop e de la sine înțeles la cât am zis asta pe blog. Astăzi, după ce am scris că acest blog este cel mai mișto lucru care mi s-a întâmplat în anul 2015, mă gândeam ce piese românești au intrat pe repeat la mine și pe care le-am ascultat obsesiv. O să fac mai mult o listă decât un top, asta pentru că mi-ar fi greu să găsesc o piesă care e „cea mai bună” și una „cea mai puțin bună”. Aș vrea să completăm împreună lista asta de piese românești din 2015 – secțiunea de comentarii vă așteaptă pentru sugestii. 😀 

TOP 10: Piese Românești în 2015

Jurjak – Șoapte

V-am mai zis de cât de tare mi-a plăcut piesa asta. Și ce stare mișto îmi dă de fiecare dată când o ascult. Să nu mai zic de clip care este sub semnătura lui Hypno și care arată într-un mare fel.

Golan – Abel

Un clip care exprimă la fel de multe ca piesa – tot sub semnătura măiastră a lui Hypno

Lucia – Yours

Lucia, în cazul în care nu știți, este tipa aia cu o voce super mișto care a făcut multă vâlvă cu piesa Silence. Zic asta pentru că piesa aia m-a făcut, la momentul respectiv, să mă îndrăgostesc într-un mod irecuperabil de muzica ei. A scos primul album în toamna lui 2015. Material pe care îl puteți asculta pe Youtube.

Silviu Pașca – Vera

Vibe-ul ăla pozitiv și mișto care te face să nu poți sta locului. Și o piesă pe care o cam fredonezi toată ziua. 😀

Fantome – Dacă dragoste nu e, nimic nu e

O piesă pe care am ascultat-o mult, foarte mult, obsesiv. Un album superb pe care îl recomand tuturor, la orice oră.

Grasu XXL – OK

Mi-a fost greu să aleg piesa pe care am ascultat-o cel mai mult de pe „Drumul spre Succes” al lui Grasu. Dar în cele din urmă am ales-o pe asta. 🙂

VUNK – Un Nou Univers

Vă povesteam anul trecut acum câteva luni ce mișto a fost la concertul Vunk și vă ziceam că pielea de găină s-a simțit la ea acasă când a auzit piesa asta.

Criss Blaziny cu Alessandra – Adio, da’ mă întorc

Sunt fan Bla-Bla de când a scos primul album pe care nu-l cunosc foarte mulți. Dacă nu mă înșel, era undeva în 2002 scos și ascultam obsedant La Vida Moca care a fost scoasă cu clip prin 2005. Vremuri, nenică, vremuri. :))

Shift cu Connect-R și What’s Up – Norocos

Am auzit-o prin decembrie la TV. Eram prin casă și nu știam ce sună așa bine. V-am mai zis că nu prea ascult ce e pe TV sau la Radio. Mi-a sunat foarte, foarte fin.

Gojira & Planet H cu Robin – Regele Verii

În mod normal nu-s nici mare fan Gojira și Planet H, dar nici Robin. Cum să vă zic eu.. piesa asta sună foarte mișto.

Pe voi ce piese v-au făcut să dați repeat? Vă aștept cu alte sugestii

Să fie cu zâua faină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: