Home Păreri Tipuri de Femei

Tipuri de Femei

by Cosmin Cengher
4 comments

Nu consider că există vreo femeie urâtă! Toate au ceva al lor, uneori este inexplicabil de ce îți place acel ceva. Am sintetizat un pic în următoarele tipuri de femei:

Femei Bune

Genul de tipe la care prima reacție pe care ai avea-o este: “Bă, ce bună-i asta! Ce i-aș mai face dacă ar fi a mea.” O să trec rapid peste clișeul conform căruia tipii se uită la țâțe și cur. Trec repede pentru că, în genere, așa și este. Femeile bune se îmbracă în așa fel încât să zici “bă, ce bunã e asta”. Ele își asuma asta și sunt conștiente de felul cum arată și vor să fie remarcate. Le vezi după mers, după privire, după felul lor de a fi. Se confundă foarte ușor cu femeile fițoase, dar cele din urmă, vom vedea că nu-s frumoase. Femeile bune au și ceva din frumusețea aia nativă. Nu artificială.

Femei Drăguțe

Genul de femei care nu epatează cu nimic. După mine, drăguț pur înseamnă să nu fii machiată maxim și cu fond de ten unde ai folosit jumătate din tubu’ ăla pentru o ieșire în oraș. Femeile care știu să-și pună în evidență trăsăturile așa cum sunt ele și nu vor să fie remarcate pentru că sunt conștiente de ce pot și nu au nevoie să primească continuu complimente dizgrațioase. Genul de femeie independentă care nu are nevoie doar de un tip care, atunci când o vede pe stradă, doar ar fute-o și cam atât.

Femei Frumoase

O combinație ireproșabilă între a fi bună și a fi drăguță. Îmi asum și nu cred că este mult spus: Aici intră categoria moldovencelor. Am mai zis-o și mă repet, moldovencele sunt cele mai forță femei. Sau, mă rog, unele dintre cele mai forță. O combinație de trăsături fizice și comportamentale foarte mișto. Nu epateaza, epatează doar prin felul lor de a fi și prin trăsături la care cu ușurință ai spune un mare “WOW”. Femei conștiente de poziția pe care o ocupă în societate. Știu că nimeni nu e perfect, dar cu greu găsești un cusur acestora.

Femei Fițoase sau Glossy

Le vezi prin cluburi, cafenele de fițe, restaurante de 5 stele și mașini scumpe. Nici n-ai cum să le vezi la metrou. 🙂 Sunt prea bășinoase pentru așa ceva. Sunt crescute pentru lux. Și luxul pe care-l oferă mami, tati sau burtosul de lângă ele. Genul de femei care se cred frumoase după ce 10 ore au stat în mall pentru hăinuțe, 5 ore la probat de hăinuțe, 2 ore au stat la coafor, o oră în oglindă și juma de oră la solar. Și după toate acestea se vor frumoase, dar dimineața, în cazul în care se demachiază, te sperii și fugi mâncând pământul din calea hidoșeniei de lângă tine.

Femei Nesimțite

Le vezi pe bancă, în parc, îmbrăcate prost, râgâind a bere și scuipând semințe pe jos. Aș zice că aici intră și țigăncile. Și nu doar alea care umblă cu fuste înflorate și mai mult cu mâna în buzunarul meu. Le vezi strigând pe strada. Le vezi urlând în telefon în mijloacele de transport în comun. Le vezi făcând lucruri pe care nu ai vrea nici în cel mai groaznic vis ca femeia de lângă tine să le facă.

Știu, mai sunt și alte tipuri de femei, dar intram prea mult în detalii. 😀

Voi ce tipuri de femei mai vedeți în viața cotidiană?

S-ar putea să-ți placă

4 comments

ratzone 14 iulie 2015 - 20:28

femeile nu sunt chiar atât de diferite. sunt atât de diferite că pot fi toate la fel. vor lucruri diferite, la început, care, apoi, ajung să nu se mai diferențieze.

Reply
Spectacolul Vietii Cotidiene 14 iulie 2015 - 21:17

Mai mult sau mai puțin:))

Reply
ratzone 15 iulie 2015 - 2:27

mai aproape de tot

Reply
De ce am renunțat la partea misogină!? | Spectacolul Vieții Cotidiene 17 august 2015 - 18:56

[…] și în relația voastră și automat îți este și ție mai bine. Acum depinde și la ce tipuri de femei ne referim, […]

Reply

Leave a Comment

Acest site utilizează cookie-uri! Te rugăm să-ți acorzi acordul cu privire la acest aspect. :) Accept Vezi mai multe

%d blogeri au apreciat: