Sari la conținut

TheCon susține bloggerii să aibă un site mai bun

De când am trecut pe cosmincengher.ro am tot intrat în labirinturile blog-ului. Am învățat mai mult HTML decât ar fi putut să mă învețe orice profesoară de informatică la școală (doar că tare mi-am reproșat că nu m-a interesat deloc domeniu, dar e altă poveste asta 😀 ). Evident, puțin câte puțin, mai un tutorial, mai o întrebare la alții, mai o încercare ce se termina cu un mic eșec, dar nu fu bai mare.

Am fost mereu de părere că primul lucru la care trebuie să lucrezi când ai tarlaua ta 2.0, așa cum îmi place mie să-i spun, este conținutul. Nimic mai corect, dar e important și cum arată, zic, nu de alta, dar ar fi păcat să ai un conținut super fain și site-ul tău să arate ca Windows 95. 🙂 Ca să nu fii în situația un pic nasoală în care să-ți fie rușine de cum arată site-ul, băieții de la TheCon derulează campania de susținere a bloggerilorTe înscrii în formular, ei te contactează, tu le dai în scris cam la ce-ai vrea să lucreze timp de 2 ore, ei vin cu alte sfaturi și se pun pe treabă. Băieții se ocupă cu tot, creare site, SEO (cunoscut drept coșmarul oricărui blogger), magazin online, web design, tot ce ți-ar da bătăi de cap este în mâna celor de la TheCon. Și credeți-mă, nu că m-au ajutat cu blog-ul și ridicare-n slăvi, nu, chiar fac o treabă bună.

Cu ce m-au ajutat cei de la TheCon să-mi îmbunătățesc site-ul:

  • Realizarea logo-ului din stânga sus care arată fresh
  • Widget-ul 3 în 1 cu articole populare, articole recente și comentarii
  • Formularul de Contact
  • Au implementat butonul de „citește mai mult..”  și butonul de search pe care-l găsiți după Contact
  • S-au ocupat de partea de SEO a blog-ului. Partea aceea pe care fiecare blogger încearcă să o aibă perfectă. Ce păcat că nu e așa ușor, nu? :))

Dacă ai un blog și ai anumite aspecte pe care le vrei îmbunătățite, o variantă foarte bună este să apelezi la cei de la TheCon. Te vor ajuta gratuit timp de 2 ore cu orice problemă legată de blog.

Un comentariu la „TheCon susține bloggerii să aibă un site mai bun”

  1. Pingback: Peste 60 de bloguri implicate în campania de susținere a bloggerilor. Vrem sa ajungem la 100!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: