Sari la conținut

Nu vreți să faceți un test gratuit de personalitate? La mine a ieșit ce știam deja.. :))

Am văzut acest test de personalitate la Simona Tache. Cum nu am nicio stare astăzi, am zis să-l fac, să văd ce-o ieși. :))  Am mai făcut teste de personalitate, dar niciodată online pentru că majoritatea mi se părea știfturi. Dar acest test durează și puțin și nici nu ți-o dă în bălării cu rezultatele. Pe sistemul că ți-ai pierdut timpul degeaba și că și-a bătut joc de tine. Nu e cazul aici!

Serios, dacă aveți 15 minute maxim, ar fi mișto să vedeți ce iese. 😀

La mine o ieșit ce știam deja:

Independenți și tânjesc după creativitate și libertate mai mult decât își doresc stabilitate și siguranță. Vei petrece mult timp explorând relații sociale, sentimente și idei înainte de a găsi ceva care le pare a fi adevărat. Dar când își vor găsi în final locul în lume, imaginația, empatia și curajul lor vor produce probabil rezultate incredibile.

Și multe alte caracteristici care se întind pe o pagină.. dar fiecare cu ale lui, vorba aia.  Cică aș fi pe aceeași lungime de personalitate cu: Robert Downey, Jr., Carol Burnett, Meg Ryan, Robin Williams, Sandra Bullock, Alicia Silverstone, Andy Rooney, Franz Joseph Haydn.

La mine arată așa.

test de personalitate - Cosmin Cengher

La voi cum a ieșit? 😀

3 comentarii la „Nu vreți să faceți un test gratuit de personalitate? La mine a ieșit ce știam deja.. :))”

  1. Pe mine m-a pus in categorie cu “Joker” din seria Batman “Jack Sparrow” din Pirații “Tyler Durden” din Sala de lupte “Clyde Shelton” din Motivat să ucidă. Cica sunt avocatul diavolului :))

  2. Pingback: Nu vreți să faceți un test gratuit de carieră? - Cosmin Cengher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: