Sari la conținut

„Te Iubesc!” – Dar oare chiar e iubire?

Mi se pare mie sau „te iubesc” a ajuns o treaba așa indispensabilă 🙂 ?

Mă uitam pe Facebook, pe stradă, la cupluri, la copii, toți aruncă în stânga și-n dreapta cu asta. Dar oare chiar este iubire atunci când arunci cu „te iubesc”?

Mă minunam acum ceva timp cum pot oamenii să-și spună că se iubesc după câteva zile. Traducerea este destul de simplă în cazul adolescenților. Și nu cred că e cazul să o traduc eu pentru că este de la sine înțeles. I-ai spus că îl/o iubești și așternuturile au devenit șifonate, dar oare chiar așa e?

Adică, iubirea aia pe care spui că o ai, nu e iubire de fapt, zic. E doar un sentiment de afecțiune și/sau atașare față de o persoană. Mie greu să cred că după ce ați stat o zi împreună planetele s-au aliniat la fix și Cupidon v-a săgetat pe amândoi iremediabil. Nu, este doar ok persoana respectivă și te simți mișto în compania ei/lui, nu?

Ce-mi place și mai tare este că atunci când cuplurile împlinesc 1 lună, 2, 3, 1 an, un deceniu trebuie să-și facă cadouri care mai de care, bineînțeles lângă un te iubesc. Că deh, în tot restul timpului nu prea vă iubiți, dar atunci totul este numai lapte și miere.

Pentru mine, dacă este iubirea așa mare precum spuneți, vă iubiți mereu, nu doar în niște momente sau la aniversări. Nu o iubești pentru că este o zi în care o iubești. O iubești pentru că asta simți. Și de ce trebuie să cautați momente și atunci să fie dragostea mare între voi?

Și altă chestiune foarte mișto, cred că am mai zis-o pe blog, dar fie: Iubirea pe Facebook. Trebuie toată lumea să știe că tu sau că ea te iubește. Ai nevoie de confirmări din partea prietenilor tăi virtuali? Să nu mai vorbesc de toate apelativele absolut enervante. Apelative pe care le folosiți voi între voi, nu cu alți 5000 de oameni. 🙂

Iubește-o/l la orice oră nu la ocazii speciale și atât, zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: