Taco Bell lansează al doilea restaurant în Mega Mall

Taco Bell

Veștile bune de astăzi vin de la Taco Bell. Mâine, 30 noiembrie, de la ora 11:00, se lansează cel de-al doilea restaurant într-un alt mall din București – în Mega Mall.

Despre cum a fost experiența Taco Bell, despre prețuri și despre meniu am scris mai multe aici. Pe mine chiar mă bucură că nu a trebuit să mai aștept încă nuș câte luni pentru un nou restaurant și că, de data aceasta, e mult mai aproape de mine decât Taco Bell Băneasa. Partea mișto este că dacă mergi mâine în Mega Mall vei fi așteptat de multe premii faine: primii 100 de clienți primesc automat un cadou surpriză la plasarea comenzii, iar toți cei care savurează gustul #livemas se pot înscrie la tombola cu 50 de premii: un snowboard, longboard-uri, trotinete, rucsacuri și gulere Winter X-tube.

Partea mișto e că poate în weekend-ul ăsta prelungit nu o să fie o îmbulzeală și o coadă atât de mare ca la celălalt. Dar îți garantez că o să merite așteptarea pentru un taco bun și o quesadilla delicioasă. Dacă mergi mâine la lansarea Taco Bell din Mega Mall te aștept aici, pe blog, să-mi spui cum ți s-a părut și dacă au produse noi în meniu! 😀

Taco Bell este principalul lanț de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care oferă produse de inspirație mexicană, și, totodată, cel mai nou brand din portofoliul Sphera FranchiseGroup. Restaurantul din Băneasa a fost deschis în prima parte a lunii octombrie, iar brandul este gatapentru cel de-al doilea capitol. Următoarea oprire: Mega Mall, unul dintre cele mai noi și, în același timp, cele mai populare centre comerciale din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *