Sari la conținut

Abia aștept să ajung la Social Media Summit

În fiecare an, la început de primăvară, are loc Social Media Summit – un eveniment organizat de Revista Biz. Anul trecut a fost pentru prima dată când am ajuns la conferință și mi-a plăcut. Atunci prinsesem câteva internship-uri și, ca student, era un plus pe care aveam să-l aduc job-ului pe care voiam să-l am.

Acum sunt Junior Social Media Specialist la Asociația Green Revolution. Învăț încontinuu lucruri noi, iar Social Media Summit promite multe în materie de informații. Una dintre părțile mișto ale unui om de social media cred că tocmai ăsta e. Că învață încontinuu lucruri noi. Că se dezvoltă odată cu industria în care activează. Și dacă nici domeniul ăsta nu se dezvoltă mereu, apăi ce? 😀

Social Media Summit are loc pe 1 martie, la Hotel Radisson Blu.

Dacă ești specialist în comunicare într-o companie sau într-o agenție de PR, om de marketing, vânzări sau blogger, ar cam trebui să-ți treci data de 1 martie în calendar. Vor fi multe discuții care mi-au atras atenția.

Se va vorbi despre noile tendințe și strategii pentru rețelele sociale, și da, cum bănuiți și voi, se va vorbi mult despre video și Youtube. Despre influența online-ului în mediul offline, dar și despre lupta continuă dintre online și presa tradițională. Un debate pe care eu personal îl aștept foarte tare și despre care sunt foarte curios. Asta pentru că mi se pare o luptă tot mai acerbă în ultimul timp. Sigur, sunt foarte curios și pentru că n-aș putea să-mi dau seama în momentul ăsta care mediu este mai potrivit. 😀

Ultima parte a zilei, la fel ca anul trecut, este rezervată studiului realizat de Revista Biz în ceea ce privește mediul digital – o listă cu cei mai influenți bloggeri din diferite domenii. Ce mi se pare drăguț este că totul va fi inclus într-un eBook ce se va numi Digital Report.

Dacă vii la eveniment, lista cu speakerii o găsești aici, întregul programul poate fi văzut aici. Înscrierile la eveniment încă sunt deschise și, dacă mă întrebi pe mine, merită să vii la eveniment pentru că vei afla foarte multe lucruri noi.

Ce zici, ne vedem acolo? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: