Sari la conținut

Siviero Maria – sau cum e un gelato italian

Dacă pe 2 iunie a fost Ziua Italiei, nu puteam să nu sărbătorim cum se cuvine treaba asta. Fetele de la Creative Ideas s-au gândit că cel mai bine este să fie un petrecere în stilul anilor ’60, într-o locație foarte drăguță care avea un iz italienesc și, bineînțeles, cu Siviero Maria, un gelato despre care o să vă zic mai multe mai jos.

Siviero Maria nu este înghețată, ci un gelato italienesc autentic 😀

Da, știu, și pentru mine a fost un pic cam greu de înțeles de ce e o diferență între gelato și înghețată și dacă ar fi să vă explic acum, nu aș putea, însă, un lucru este sigur – orice ar fi sau oricum ai da-o, că-i înghețată sau gelato sau ce vreți voi, mie mi-a plăcut la nebunie. Adevărul e că, deși nu știu dacă e una din particularitățile gelato-ului (scuzați slăbiciunea) mi s-a părut mult mai de calitate decât o înghețată normală. Și n-o zic doar așa că „Domne, te-au pus ăia să scrii”, o să vedeți că textura înghețatei Siviero Maria o să fie diferită față de ce ați mâncat până acum. Plus că, nu știu ce-au făcut ăștia de zici că mănânci fructe pe bune – atât de pronunțată este aroma.

De ce mi-a plăcut Siviero Maria

Am zis mai sus, „pentru că” textură mișto și „pentru că” aromă pronunțată. Apropo de arome, mi-a plăcut că ai de unde alege, cred că sunt undeva la peste 20 feluri de gelato 100 % italienesc. Să vă dau în scris câteva dintre ele, cu scuzele de rigoare dacă omit vreunul sau dacă o dau în rom – italiană 😀 : Vanilie, Cappucino, Ciocolată, Ciocolată cu mentă, Crema di Firenze, Fiordilatte, Capșuni, Lămâie și Căpșuni, Lămâie, Cremă de Căpșuni, Fructe de Pădure, Panna Cotta, Fistic, Fistic cu ciocolată, Stracciattela, Tiramisu și alte câteva combinații delicioase!

Brandul Siviero Maria este distribuit în Romania de compania Maresi Foodbroker către principalele lanțuri de magazine din țară: Carrefour, Auchan, Billa, Mega Image, Kaufland, Cora, Selgros la pretul recomandat de 21.99 lei.

Astea fiind spuse, dacă o vedeți pe Siviero Maria prin magazine, nu o ratați – vă dau în scris că o să vă placă, dacă nu, puteți să veniți aici și să aruncați cu… gelato-n mine. :)) Eu nu mă supăr. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: