Sari la conținut

Fetelor, s-ar părea că băieții vor să aveți prezervative la voi :D

Nu știu de ce, dar s-ar părea că încă este împământenită ideea că sexul ar fi un subiect tabu. Nu serios? Nu știu cum se face că dacă ești în public și vorbești cu un prieten (la modul ok, prietenos și nu cu alte organe ce scapă în actul vorbirii) despre sex, lumea se uită cu o oarecare privire de judecată. De parcă ar trebui să te ascunzi și să găsești vreun grup secret unde se vorbește despre asta. Nu mi se pare ok. Hai să lăsăm un picuț prejudecățile de genul la o parte că nu-i cazul.

Cei de la Durex au o nouă campanie foarte mișto, pe numele ei „When It’s On, It’s On”. Au făcut un mic experiment în care au luat un grup de bărbați și unul de femei. Au vrut să vadă ce părere au despre gândirea cu privire la sex. Protejat, neprotejat, riscuri, când, cum, de ce.

Un nou studiu publicat de Durex pune în lumină circumstanțele și concepțiile greșite care scad interesul tinerilor (16-24 ani) față de sexul protejat. Cercetarea amănunțită, realizată pe parcursul a doi ani, în urma mai multor chestionare și interviuri cu tineri, arată lipsa îngrijorătoare de cunoștințe legate de bolile cu transmitere sexuală (BTS), sarcini nedorite și comportamentul sexual al partenerului.

Sigur că acum când citiți rândurile astea vă veți gândi că este ceea ce fac frecvent brandurile ce comercializează prezervative – informare că nu e ok să faci sex neprotejat, ci mai bine să cumperi niște prezervative de la ei. Dar oare doar asta să fie și să meargă în continuare pe principiul pe care îl știm cu toții deja? C’mooon, cum care principiu, ăla cu „nu mi se poate întâmpla tocmai mie”.

Vă las filmulețul mai jos cu reacțiile și discuțiile aferente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: