Sari la conținut

Ești pasionat de teatru? Încep Serile Teatrului Studențesc, intrarea este liberă!

Că am făcut ceva ani actorie și că nu am intrat la UNATC am mai zis acilea, pe tarlaua mea 2.0. Asta nu m-a făcut să nu rămân în continuare îndrăgostit de latura asta artistică, dacă vreți să-i spuneți așa. 😀 Am văzut foarte multe piese, unele mai mișto sau mai slabe ca altele. Și asta m-a făcut să apreciez mai mult munca din spatele pieselor, fie că este vorba de o piesă de teatru pe care o văd la serile teatrului studențesc, fie că e vorba de una jucată pe scena mare de la TNB. 😀

În perioada 18-23 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților din București vor avea loc Serile Teatrului Studențesc. Intrarea este liberă!

Aflate la cea de-a 18-a ediție, Serile Teatrului Studențesc par a deveni o tradiție. Lucru care-mi place maxim. Intrarea este liberă, așa că dacă vreți să vă destindeți și să susțineți niște mici actori în deveniri, ar fi mișto să mergeți la Casa de Cultură a Studenților – programul ediției îl găsiți acilea.

Festivalul Național „Serile Teatrului Studențesc” este primul festival cultural-teatral din România post-revoluționară ce se axează pe studenți. Acesta a luat naștere în 1997 când câțiva studenți iubitori de artă și-au dorit să facă ceva pentru întreaga comunitate de studenți pasionați de această arie și să reformeze societatea prin teatru.

În primii ani, SiSC s-a avântat în realizarea unui Festival Național de Teatru Studențesc. Au fost trimise invitații trupelor de actori amatori din centrele universitare mari din țară, dar din păcate foarte puține au răspuns pozitiv invitației. Ca atare, Festivalul Național de Teatru Studențesc s-a transformat în Serile Teatrului Studențesc și s-a renunțat la taxa de 40.000 lei care se cerea inițial trupelor participante. Edițiile care au urmat au fost lipsite de taxe atât pentru participanți cât și pentru spectatori.

Mișto sau ce? Zic că e mișto să urmăriți pagina lor de Facebook pentru mai multe informații.

Deci, v-am convins? Ne vedem la Casa de Cultură? 😀

2 comentarii la „Ești pasionat de teatru? Încep Serile Teatrului Studențesc, intrarea este liberă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: