Sari la conținut

Azi veți găsi niște scrisori în metrou.. :D

Astăzi veți avea parte de o mică surpriză care e posibil să vă însenineze ziua. În ideea de a vă aduce un mic zâmbet în această dimineață, cei de la Arta nu Mușcă împreună cu proiectul Livrez Dragoste și Metrorex vă așteaptă cu scrisori în metrou. 

Sau mai bine zis „Scrisori călătoare” de care orice bucureștean va avea parte dacă va circula cu metrou pe magistrala Berceni – Pipera, de la ora 8 la 10 și pe magistrala Preciziei – Anghel Saligny, de la 10 la 12. 700 de scrisori cu sigiliu, bănuiesc, marca Livrez Dragoste, care-și vor găsi destinatarul – unul care va începe ziua cu zâmbetul pe buze. Pentru că, nu știu dacă mi se pare doar mie sau nu, am uitat să zâmbim. Și e important să nu mai fim așa căzuți și mohorâți.

De aceea îmi place maxim când văd un proiect de genul acesta. Mesajele vor fi amuzante și pline de entuziasm, așa cum ar trebui să fim și noi. Vă aștept să-mi trimiteți poze dacă puneți mâna pe vreuna din scrisorele. Îmi place că e un gest mic, dar care poate face pe oricine fericit. 😀 Și nu lucruri scumpe sau alte prostii de genul, ci din ceva micuț. Deci îmi place maxim treaba asta.

Cum vi se proiectul acesta cu scrisori în metrou?

2 comentarii la „Azi veți găsi niște scrisori în metrou.. :D”

  1. „Scrisori călătoare” de care orice bucureștean va avea parte dacă va circula cu metroul – eu nu am primit. A primit doamna de langa, a primit si a doua… dar eu si alte cateva curioase nu am primit un zambet de dimineata 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: