Sari la conținut

Să începem ziua cum trebuie – cu muzică

Am mai zis, dar e foarte ok s-o mai repet: sunt nebun rău cu muzica. La modu’ că în orice fac trebuie să existe muzică fiindcă nu pot funcționa altfel. De când mă trezesc până seara târziu este musai să am muzică. 🙂

Dar acum o să mă opresc doar la „de când mă trezesc”. Cu toții sau, mă rog, aproape toți avem anumite piese pe care le ascultăm dimineața (pentru că merg al dracului de bine).

În dimineața asta, fără voia mea deosebită, bineînțeles, a intrat Annie Lennox. Și a rămas în playlist o bună bucată de timp, astfel că m-am gândit să vă dau spre ascultare cum m-am trezit în dimineața asta.

Femeia este o zeiță, și nu, nu mi se pare cam mult spus. Am ascultat zeci de variante la „I put a spell on you”. Să nu mai zic de varianta originală a Ninei Simone pe care o ascultam în prostie acum ceva ani când nu eram în cea mai grozavă formă posibilă. 🙂 Dar, din toate variantele la „I put a spell on you”, nici măcar una nu mi s-a părut atât de complexă, variată și să ridice părul pe tine. Și asta datorită lui Annie și a tot ce înseamnă band-ul din spate..

Eu pe asta m-am trezit. Aș fi curios să aflu voi ce piese mai ascultați, share-uiți că ascult. 🙂

Să fie cu ziua bună și ușoară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: