Sari la conținut

Române, ia zi, care-i dorul tău?

Știți vorba aia cu nicăieri nu-i ca acasă? Da, oricât de clișeic ar suna, mare adevăr pare-mi-se că e în ea. Am mulți prieteni care au plecat din țară. Alții care îmi spun că vor să plece că aici nu prea au ce să facă. Am fost la un punct să plec vara asta cu Work & Travel în State. Dar am stat un pic și am pus în balanță multe lucruri. Mi-am dat seama că acolo nu umbă câinii cu covrigi în coadă și parcă nu-s chiar în punctul ăla în care să zic că România e nașpa. Nu, nu e, depinde doar de tine cum o vezi. Plus că, la un moment dat, dorul tău de casă s-ar putea să fie mai presus de orice.

Chiar pe ideea asta e concepută și campania celor de la Pegas – pe numele ei PegasDor. Indiferent de cum îi viața din afară, tot ți se face dor de casă. De tradițiile de pe aici, de prieteni, de mâncare (apropo de ce zicea Malaezu cu micii), de unele locuri și, nu în ultimul rând, de familie.

Treaba-i simplă, campania PegasDor te provoacă la o super chestiuță în perioada 12 iulie – 15 august. Hai să o luăm încet ca să înțelegeți:

Pasul 1: Du-te într-un loc mișto din oraș în care te afli

Pasul 2: Filmează-te spunând câteva lucruri despre tine

Pasul 3: Zi-le celor de la Pegas care e lucru sau care sunt lucrurile de care ți-e dor

Pasul 4: Încarcă filmulețul pe www.pegasdor.ro sau pe Instagram cu hashtag-ul #PegasDor

După data de 15 august, Pegas va aduce celor trei câştigători ai campaniei acel lucru din România de care le era cel mai mult dor, împreună cu o bicicletă Pegas. 😀

O să vă las mai jos și filmulețul campaniei, care, dacă mă întrebați pe mine, e foarte, foarte fain. Din toate punctele de vedere. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: