Sari la conținut

Rihanna la București?

Da, e pe bune, în august o vedem pe Rihanna la București.

Cum să vă zic eu vouă, sunt câteva artiste pe care le apreciez maxim din punct de vedere al prestației scenice. De pe meleaguri străine, la un prim gând, îmi răsar în minte Rihanna și Beyonce. Dacă merg mai departe și mă mai gândesc, gândul mă duce la Selah Sue și Amy Winehouse pe care nu o să mai am ocazia să o văd vreodată. Dar pe celelalte da. 😀

Auzisem niște voci care tărăgănau că vine Rihanna la București, altele că nu o să treacă și prin România – am ales să stau de-o parte și să fiu un picuț sceptic, dar cu o mică dorință ascunsă undeva în mine. 😀 Acum pot sta liniștit, e oficial, pe data de 14 august 2016, în Piața Constituției o vom vedea pe una dintre cele mai mișto artiste la ora actuală, punct de vedere personal, cum altfel.

Concertul face parte din turneul „ANTI World Tour”. Nu numai că o să vină Rihanna, dar faza-i că sunt 3 zile de concerte super tari, pentru că pe lângă cea menționată deja, în zilele de 15 și 17 august, pe scena din Piața Constituției vor urca Steve Aoki, Sia, Falullah, Selah Sue și Oh Land.

Prețurile pentru abonamentul pe 3 zile sau doar pentru concertul Rihannei pot fi cumpărate din rețeaua Eventim și sunt cam așa: 

Pentru concertul Rihannei:

Early Bird 1: 151,2 RON

Early Bird 2: 172,8 RON

Acces General: 194,4 RON

Golden Circle: 464,4 RON

Diamond Circle: 572,4 RON

Tribune VIP: 648 RON

Pentru abonament pe 3 zile:

Early Bird 1: 210,6 RON

Acces General: 270 RON

Golden Circle: 518,4 RON

Diamond Circle: 702 RON

Tribune VIP: 712,8 RON

Evenimentele sunt organizate de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment și eu zic că se cam merită. De câte ori o vezi pe Rihanna la București, pe bune acu’.. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: