Sari la conținut

Rezoluții Happy de la eJobs, se potrivesc și la tine? :D


Dacă acum ceva timp vă ziceam că trebuie să fii #HappyLaJob, acum cei la eJobs au venit cu altă campanie super mișto. Au dat niște Rezolutii Happy pentru anul 2017 care mie îmi plac maxim.

V-am mai zis și o să o susțin în continuare. E important să te înconjori de oameni mișto să încerci să rămâi mereu pozitiv pentru că te ajută mult mai mult, indiferent de ceea ce faci la job sau în viața de zi cu zi. Asta am încercat și eu să fac, să fiu cât mai pozitiv și să las la o parte răutățile și negativismul.

La fel am mai zis și că nu e nevoie să-ți pui schimbările pe care vrei să le faci la tine pe o foaie (pe care o s-o uiți printr-un sertar). Dacă vrei să schimbi ceva la tine e timpul s-o faci de azi, nu de mâine, nu de luni sau de la întâi, luna viitoare.

Nu știu care sunt rezoluțiile tale pentru anul ăsta, dar e musai să fie rezoluții happy. Eu am ideea despre ce vreau să schimb, dar acum, că le-am văzut și pe astea de la eJobs, sigur am mai adăugat niște lucruri pe care vreau să le schimb. O să-ți dai tu seama de ce. 😀

Dincolo de cele pe care le-am pus și eu mai jos, găsiți pe site mult mai muuuulte rezoluții happy

Te aștept în comentarii să-mi zici cum ți se par! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: