Sari la conținut

#Repereîncomunicare – Oportunități mișto pentru studenții la comunicare

În weekend-ul care tocmai a trecut am petrecut un timp foarte fain la Bran, cum altfel dacă nu alături de oameni faini. În cadrul unui proiect deosebit, zic eu. Este vorba despre RePeRe în Comunicare. Bănuiesc că vă întrebați care-i duda (în cazul nostru para) cu acest proiect.

Dar să le luăm cu începutul.

Eram într-o seară la cafea când, văd pe grupulețul de Facebook al S.N.S.P.A. că cineva postase ceva. Intru să văd despre ce este vorba și era un weekend la Bran cu masa și cazarea asigurată de organizatori. Campanie de conștientizare cu privire la oportunitățile de practică. Suna foarte bine, mai ales că este vorba despre cariera mea și de anumite lucruri pe care le pot învăța acolo. Văd că zilele erau împărțite în prezentări, lucru aplicat în echipă sub coordonarea invitaților și workshop-uri. Din ce în ce mai bine, îmi zic. Citesc că este un proiect POSDRU, organizat de UniBuc și TeamWork, ceea ce m-a încântat și mai tare fiindcă auzisem că treaba cu aceste finanțări este în regulă, dar nu aveam neapărat o certitudine. La ce mă refer când zic o certitudine, apăi foarte simplu. Ca tot omul, mă gândesc că cine ți-ar face „cadou” un weekend la Bran cu cazare și masă ca tu să înveți anumite lucruri. Am fost foarte sceptic la început și asta m-a făcut să nu mă arunc tocmai cu capul înainte și m-a făcut să mă documentez nițel.

După ce-am ajuns la concluzia că toată treaba e pe bune și că, la fel ca în multe cazuri din viață, este timpul să-mi ascult intuiția și să aplic. Apoi, am observat invitații pe care-i avem: Theodora Mirea (PR Manager în divizia Corporate) și Mihaela Corbeanu (Digital Specialist) de la Golin, Salomeea Florea, fost HR HIPO, actual Career & Development Specialist la Ubisoft, și Alexandra Dinu, Creative Arts.

Nu aveam cum să ratez una ca asta așa că, pe cai!

Aveam să-mi suport doar costurile de transport și cele de hidratare (hidratarea de noapte dacă mă înțelegeți, aia când gradele din alcool te fac să devii mai prietenos, în limitele decentului și ale legalului, desigur).

Slavă! Tare bine am făcut că m-am înscris că altfel regretam rău. Fiindcă nu are rost să vă destăinui amu cât de mișto a fost, atât ca experiență, dar și ca distracție. La fel de multă distracție și peripeții cum au fost și prin Brașov.

Mai multe detalii despre RePeRe în Comunicare găsiți aici și aici.

Despre cum a decurs totul propriu-zis și despre învățămintele pe care le-am tras eu din toată treaba asta o să vă povestesc pe larg zilele acestea, că, slavă, sunt multe lucruri pe care le-am învățat. Sau mai degrabă cu care am rămas.

Dacă ești anul 1 la Universitatea din București la Științele Comunicarii, SNSPA sau altă facultate de, cu și despre comunicare poți aplica și tu. Are loc cel de-al doilea eveniment, tot la Bran, între 9-11 octombrie.

Dacă aveți vreodată ocazia, îi musai să vă duceți, jur! E o experiență super, super mișto. Și, de altfel, nici nu vreau să mă credeți pe cuvânt, ci să o încercați pe propria piele.

#Repereincomunicare

3 comentarii la „#Repereîncomunicare – Oportunități mișto pentru studenții la comunicare”

  1. Pingback: Viața de student la S.N.S.P.A | Spectacolul Vieții Cotidiene

  2. Pingback: Cum am ajuns să fiu intern la Golin | Spectacolul Vieții Cotidiene

  3. Pingback: Cum am ajuns să fiu intern la Golin - Cosmin Cengher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: