Sari la conținut

Recomand expoziția de fotografie Alex Chelba

Nu l-am cunoscut pe Alex Chelba, dar am rămas mut când am văzut toate acele fotografii din foaierul TNB, Sala Media. Recomand să mergeți să aruncați un ochi pe fotografii până pe data de 29 decembrie. Merită, parol.

Lansarea expoziției a fost pe 16 decembrie, dar spre nenorocul meu nu am reușit să ajung în acea zi. Aveam în cap numai faptul că trebuie să merg – ceva mă îndemna înspre acel loc. Am văzut toată treaba la Cabral, am văzut și pe Facebook cu câteva zile înainte de eveniment. Am mers în următoarea zi, am ajuns seara și ușile erau închise. Dar știam că puteam s-o vizitez până la ora 9 maxim. Am reușit până la urmă să intru. Și am intrat într-o multitudine de stări, combinate, pe care nu vi le pot exprima în cuvinte.

Mergeți să vedeți expoziția Alex Chelba!

Nu contează dacă sunteți pasionați înrăiți de fotografie sau nu. Ce contează și este important este emoția și dorința. Știu că sunteți într-o alergătură continuă, dar dacă aveți 5 minute timp și sunteți în zona Teatrului Național București, ar fi păcat să nu vă rupeți puțin timp din alergătura cotidiană.

Repet, până pe 29 decembrie, Teatrul Național București, Sala Media, intrarea Tudor Arghezi – expoziție de fotografie Alex Chelba.

Alte cuvinte-s de prisos. Ziua faină!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: