Sari la conținut

N-am mai văzut demult o reclamă mișto, dar asta e maximă!

Mă trezesc dimineață și, ca de obicei, mă pun pe scrollat să văd ce s-a mai întâmplat pe Facebook. Cum stăteam eu cu un ochi închis și unul deschis doar pe jumate, îmi apare un sponsored. Dau play și automat fac ochii cât cepele. Stau țintuit 1 minut, se termină și după mai dau play o dată. Parcă nu-mi venea să cred ce reclamă mișto tocmai am văzut.

https://www.youtube.com/watch?v=o9lXgzEFkuo

Am zis să vă las nebunia asta întâi și după să mai adaug ceva. Nu de alta, dar după ce tocmai am văzut, pare-mi-se mie că toate cuvintele nu sunt de ajuns și gura căscată ține loc de alte completări. :)) Dacă tot bat la ușă Jocurile Olimpice de la Rio, cei de la United Airlines au zis că e momentul potrivit să arate cum susțin ei toată echipă olimpică a Statelor Unite.

Dar ce-a ieșit, mie unul, mi se pare mult prea mișto. Stau doar și mă gândesc cam în câte ore/ zile au filmat toată nebunia asta. Ca să iasă la nivelul ăsta, e vorba de o echipă super mișto și de multe ore de pus totul cap la cap. Dar mnah, când vrei într-adevăr să faci o reclamă mișto, nu mai ții cont de toate astea. 😀

Cum vi se pare? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: