Sari la conținut

Primul meu vlog | Mă apuc de Youtube

vlog - youtube - primul video

Anul acesta mi-am propus să ies mai mult din zona de confort. Știi tu, chestia aia care te face să pierzi timpul pe Netflix & HBO la seriale, care te face să te joci și să procrastricezi. Ei bine, cred destul de tare că asta ne ucide tuturor din creativitate. Și zic asta pentru că o simțeam tot mai tare. Așa că mi-am zis că trebuie să încep ceva nou, ceva ce demult amânam. Așa că m-am gândit să uploadez cel puțin un video în fiecare săptămână pe Youtube. Îți las mai jos primul vlog.

Primul meu vlog

În primul vlog am explicat cam ce vei găsi pe viitor pe canalul meu de Youtube. Va fi un vlog despre experiențe noi, despre lucrurile acelea care sunt sigur că mă vor scoate din zona de confort. Va fi un vlog și despre locuri noi pe care le descopăr, despre călătorii, locuri unde se mănâncă bine și altele.

Canalul ăsta de Youtube este o provocare, să găsesc idei de vloguri constant și să public în fiecare săptămână cel puțin un vlog. Lucru care cred din start că este destul de dificil, dar nu imposibil. Vom vedea. :))

Acum că ai văzut primul meu video pe Youtube m-ar ajuta tare mult să te abonezi, pe tine nu te costă nimic, iar pe mine mă ajută tare mult! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: