Sari la conținut

Uite cum arată primul vlog caritabil din România

primul vlog caritabil

Sigur, o să stai puțin să te gândești care e faza cu primul vlog caritabil din România. La fel am făcut și eu, asta pentru că știm cu toții că vlogul, așa cum îl vedem că prinde avânt în ultimul timp, este despre multe alte lucruri dincolo de acțiuni caritabile. Dar toate au începutul lor, nu?

Robert e un tip super mișto, mereu cu multă energie și cu zâmbetul pe buze. Lucruri care se reflectă, firește, și în vlogul pe care l-a lansat săptămâna trecută. Dar hai mai bine să-ți zic care e faza cu primul vlog caritabil.

Amintiri din copilărie va fie despre o serie de video-uri urcate pe pagina de Facebook DaddyCool. Ideea este una simplă, Robert, alături de câțiva sponsori pe care cu greu a reușit să-i aibă alături de el în proiect, donează câte 5.000 de euro la fiecare 100.000 de vizualizări.

Foarte pe scurt spus, fiecare dintre voi puteți să faceți o faptă bună pentru niște copii defavorizați prin doar 2-3 click-uri. Da, atât de simplu! Nu trebuie să depui bani într-un cont, nu trebuie să semnezi nimic, mai mult, primești un conținut video mișto. Poate chiar cu vedeta ta preferată!

„M-a urmărit treaba asta cu amintirile din copilărie. Apoi am început să mă gândesc la cum aș putea ambala acest pachet. Păi, e treaba cu vlogging-ul acum. O să îl fac să fie un vlog caritabil. Am verificat pe net, am văzut că nu a mai făcut nimeni, și mi-am dat seama că va fi primul vlog 100% caritabil, destinat în totalitate ajutorării copiilor din medii defavorizate.

Apoi m-am gândit și la „catch”-ul cu vizualizările. Pentru că trebuia să existe și o provocare pentru mine. Să conving oamenii că merită să se implice, însă într-un mod super facil, fără să simtă că le bag mâna în buzunar. Știu ce impresie au oamenii despre persoanele carele cer bani.

Și am găsit treaba cu vizualizările și share-urile. Practic, găsisem soluția să îi ofer omului pe tavă un video cool, cu vedetele lui preferate, cu informații exclusive, iar în același timp îl făceam să fie parte dintr-o cauză caritabilă, iar el nu trebuia decât să plătească în click-uri. Mai simplu de atât, nu știu cum aș fi putut să-l fac.”

Îți las mai jos primele 2 episoade ale primului vlog caritabil, poate îți place și le arăți și prietenilor tăi. 😀

Amintiri din copilărie… cu Nicole Cherry! PRIMUL VLOG 100% C…

Începe aventura primului VLOG 100% CARITABIL din România. Lupt să schimb în bine viețile unor copii din medii defavorizate, iar prima parteneră în acest demers este puștoaica-minune a muzicii românești, Nicole Cherry!

Fiți și voi parte din misiunea noastră caritabilă și ajutați-ne să donăm 5000 de euro pentru puști care au mare nevoie de o speranță și de o viață mai bună.

Ce aveți de făcut? Un click pentru a vedea ce amintiri frumoase a depănat Nicole și încă un click pentru a da mai departe mesajul nostru caritabil! La final de lună, vom strânge împreună 100.000 de vizualizări și vom face niște copii extrem de bucuroși.

Primul caz pentru care luptăm este Asociatia Touched Romania, care se ocupă cu reintegrarea în societate a femeilor victime ale abuzurilor domestice, alături de copiii lor, micuți cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani.

Sponsorul acestui caz este Philips Avent, căruia îi mulțumesc din suflet că a crezut în mine și vrea să ofere acestor copii minunați șansa la un trai mai bun! Haideți să facem împreună lumea un loc mai frumos! 🙂

Posted by DaddyCool.ro on 9 Octombrie 2017

Amintiri din copilărie… cu AMI! PRIMUL VLOG 100% CARITABIL!

AMI Official se alătură seriei de artiști care luptă pentru copiii de la Asociația Touched Romania și demonstrează că e implicată 100%, donând ea însăși suma de 1000 de euro pentru acești micuți! WOW, AMI! Îți mulțumesc din suflet, în numele lor.

Ne-a cucerit pe toți cu piesa de debut, „Trumpet Lights”, în anul 2012. Între timp, a lansat o serie de hituri care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

A crescut sub ochii noștri și s-a dezvoltat într-o artistă extrem de iubită de public, exotică și carismatică, motiv pentru care îmi e un drag nebun să stau de vorbă cu ea de fiecare dată.

După 12 ani de studiu intens la vioară, și-a luat inima în dinți și a venit la București ca să-și urmeze pasiunea, muzica. Astăzi depănăm împreună amintiri din copilărie pentru o cauză nobilă.

Vă invit și pe voi să vă implicați! Fiecare VIZUALIZARE & SHARE contează! Haideți să facem împreună lumea un loc mai bun. 🙂

#amintiridincopilarie #primulvlogcaritabil

Posted by DaddyCool.ro on 16 Octombrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: