Sari la conținut

Primul single Tobi Ibitoye, finalistul Vocea României

Mno, vreau să zic 3 chestiuni importante din capul locului:

  • Felicitări Cristinei Bălan pentru câștigarea trofeului Vocea României.
  • Vocea României mi se pare singurul show de muzică din țara noastră în care într-adevăr se cântă și este și spectacol în același timp. Oricât de tare ar încerca X Factor să fie în concurență cu Vocea – zic din start că, pentru mine cel puțin, nu are nicio șansă. Și tot la Vocea o să mă uit.
  • Pentru mine, un artist este omul care reușește să mă spargă în bucățele mici și să mă pironească în scaun ca să-l ascult. Asta mi s-a întâmplat cu Tobi Ibitoye încă de prima oară când a cântat la Vocea României. Mi-a plăcut tare mult de gagiu. Cum cânta, cum se prezenta, ce atitudine avea, tot. Mi-a plăcut cam tot ce-a dat din el. Știu că fiecare a avut un favorit (sau nu), dar știu sigur că al meu a fost acest băiat.

Deși o să atrag probabil vorbe de genul că HaHaHa e de rahat (și nu mă refer la cel turcesc), unde e ceva fin, e de apreciat, zic. Tobi Ibitoye, împreună cu gașca de la HaHaHa au dat drumul la primul single intitulat Miss You.

E chill, mișto, de pus să cânte acolo în surdină într-o dimineață în care mai vrei să lenevești în pat. Nu știu dacă o să intre pe radio, nici nu-mi pasă sincer să fiu, cert e că-mi place și aștept să mai scoată bucăți – nu de alta, dar îmi place al dracului de mult. Și chiar ar fi păcat dacă s-ar întâmpla cum s-a mai întâmplat cu alții care fost în concursuri de genu’ – auzi o perioadă foarte scurtă de timp de ei și după dispar în ceață. Sper să nu fie cazul și aici. 😀

Voi ce părere aveți?

Să fie cu ziua bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: