Sari la conținut

Plaja Samskara – o plajă lângă București, la doar o oră distanță

plaja samskara - calarasi

Într-unul din weekend-urile trecute, am zis că trebuie să descopăr un loc nou lângă București. După doar o oră de mers cu mașina am ajuns la Plaja Samskara sau Plaja Mare din Călărași, cum i se mai spune. Pe lângă faptul că este o plajă aproape de București, mi-a plăcut că atunci când am fost nu era nici foarte multă lume și m-am simțit extraordinar să fiu la plajă, departe de toată nebunia care este pe plajele de pe litoral.

Cum ajungi la Plaja Samskara

Noi am ales să mergem cu mașina, pe autostrada A2, până la ieșirea spre Călărași. După ce ieși de pe autostradă este un drum județean care duce direct în Călărași. Cel mai bine să-ți pui un Waze sau Google Maps să nu te pierzi pe străduțele din Călărași. 🙂 Am parcat mașina destul de aproape de Plaja Samskara, iar apoi am luat bacul care ne-a trecut Dunărea. Drumul cu bacul a durat maxim 2-3 minute și ne-a lăsat chiar la plajă. Pentru bac dus – întors și șezlong am plătit 20 de lei de persoană. Mi s-a părut super puțin având în vedere cât dai pe un șezlong la mare :).

Cum este Plaja Samskara

Plaja în sine nu este foarte mare. Ce am apreciat a fost faptul că e foarte ok amenajată și foarte, foarte curată. În plus, pe lângă șezlonguri, ai locuri amenajate unde te poți schimba, dușuri chiar pe plajă, toaletă. Pe lângă astea, ai un băruleț de un îți poți comanda de băut și ceva mâncare. Am zis mai multe lucruri despre toate astea în video. Apropo, îți las video-ul mai jos să vezi tu ce și cum.

Dacă ți-a plăcut video-ul, m-ar ajuta tare mult să te abonezi la canal pentru video-urile viitoare și dacă vrei, îmi poți lăsa un comentariu aici sau pe Youtube să-mi spui cum ți s-a părut.

Un comentariu la „Plaja Samskara – o plajă lângă București, la doar o oră distanță”

  1. Pingback: Plaja Pod 4: Plaja la Dunăre, la doar 100 km de București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: