Sari la conținut

Piscina Urbană, locul unde poți fi din nou copil

Undeva prin iarnă am văzut prin marea grădină a internetului că s-a deschis un nou loc în oraș. Pe numele său Piscina Urbană – un loc plin cu bile (ca alea de la Mc Donald’s din care nu mai ieșeam când eram mic). Sunt aproape sigur că și voi făceați la fel și că era unul dintre locurile voastre preferate. 😀

Am fost miercurea trecută pe Strada Traian, la numărul 42 să văd cum e și experiența asta. Vă zic din capul locului că e musai să mergeți, e un mare semn pe care trebuie să-l faceți în Bucket List-ul vostru. Parol.

Ce e de fapt Piscina Urbană?

Este locul în care te poți juca, dar e o joacă super relaxantă. Un spațiu conceput pentru adulți, dar asta nu înseamnă că dacă ai copii nu poți să mergi, ba din contră, o să vă distrați maxim amândoi și o să te simți de două ori mai copil. Este primul ballpit din România. Lucru salutabil la nivel înalt – mi se pare super mișto că cineva a avut curajul să facă asta.

Piscina Urbană este o cameră de 40 de mp umplută cu 100 de mii de bile de plastic. Albe, dar noi am găsit și una galbenă și una albastră, rătăcite în imensul maldăr de bile albe. Andreea era foarte fericită că a găsit-o pe cea galbenă. :))

Cum o să te simți la Piscina Urbană?

O să te simți copil, din nou. Mă gândesc că dincolo de haosul din Spectacolul Vieții Cotidiene, avem nevoie de un moment de relaxare și de exaltare. Te asigur doar că relaxarea și distracție vor fi pe măsură. Distracție, pentru că nu am mai râs atât de foarte multe timp. Iar relaxare, pentru că o să te simți ca și când ai pluti după ce vei ieși de acolo.

Piscina Urbană 1

Prețurile la Piscina Urbană îs următoarele:

Prețul pentru o oră de distracție este de 30 de lei/ persoană. Faza mișto este că dacă sunteți gașcă mai mare, prețurile vor fi pe măsură, asta așa, ca să puteți să vă distrați în voie – 4 intrări + 1 gratis (120 de lei) sau 6 intrări + 2 gratis (180 de lei). Plus de asta, ca să fie treaba treabă, aveți apă și prăjiturele din partea casei.

Programul vi-l las mai jos, iar rezervările se pot face aici:

  • Marți: 19:00 – 22:00
  • Miercuri: 19:00 – 22:00
  • Joi: 19:00 – 22:00
  • Vineri: 19:00 – 23:59
  • Sâmbătă: 11:00 – 23:59
  • Duminică: 11:00 – 23:59

Vă las mai jos câteva poze ca să vă faceți o idee. 😀 Spor la distracție și relaxare dacă alegeți să petreceți o oră la Piscina Urbană. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: