Sari la conținut

Nu vrei să participi gratuit la Gomag Virtual Summit?

Gomag Virtual Summit este o conferință online cu acces gratuit care va avea loc în perioada 26-28 Septembrie și în cadrul căreia se vor aborda subiecte ca: SEO, social media, promovarea și creșterea unei afaceri sau organizarea unei firme. Partea mișto e că toată isprava se întâmplă online!

Cum stăteam eu pe Facebook zilele trecute, am văzut un post la Cristi despre treaba asta cu Gomag Virtual Summit. Cum vă ziceam că în ultimul timp nu am avut foarte mult timp pentru mine, am stat departe de multe evenimente și chestii mișto ce țin de minunatul domeniul al comunicării. Firește că am intrat repede să văd despre ce e vorba și mi-e plăcut maxim. Dar hai mai bine să-ți zic despre ce e vorba de fapt și de drept.

Gomag Virtual Summit se întâmplă online în perioada 26 – 28 septembrie și vor fi dezbătute teme care mi se par super interesante dacă activezi sau dacă ai măcar o mică tangență cu ce înseamnă comunicarea, digitalul, vânzările, sau antreprenoriatul. Toată treaba va fi structurată în 3 zile: Search Day, Social Day și Growth Day. Se va vorbi despre SEO, promovarea prin campanii de PPC, remarketing, Social Media & Facebook Ads, conținut, rolul conținutului video, conversii, blogging, e-mail marketing și multe altele. Dar mai bine te las pe tine să le descoperi intrând pe site-ul Gomag Virtual Summit.

Vei avea ocazia să asculți profesioniști din domeniu, pe care-i poți descoperi pe site și să iei notițe cu lucrurile care te interesează. Ce mi se pare mișto e că nu trebuie să mergi într-un loc anume pentru asta. Poți participa de acasă, de la birou sau din cafeneaua ta preferată.

Înscrierile se pot face gratuit pe site, însă eu zic să te grăbești pentru că locurile sunt limitate. Și ar fi păcat să nu iei parte la un eveniment mișto din care sunt sigur că vei afla multe informații valoroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: