Sari la conținut

One Night, când totul începe cu o idee

Absolut_Vodka_One Night

Știi serile alea când stai cu ochii pereți și ai mii de idei. De câte ori ți s-a întâmplat să zici „Gata, asta e ideea pe care o pun în aplicare de mâine”. Sau să nu poți să dormi, pentru că ai o idee care nu te lasă să dormi. Când simți că ideea aia „mută munții din loc”.

Întotdeauna mi-a plăcut să ies din zona de comfort, să Think Big și să DO MORE. Tocmai de aceea îmi place ideea campaniei Create a Better Tomorrow a celor de la Absolut Vodka.

Absolut Vodka celebrează puterea creativităţii prin noul film regizat de Emmanuel Lubezki, câştigătorul a 3 premii Oscar.

Toamna aceasta, ABSOLUT Vodka deschide porțile către o lume mai bună prin Create a Better Tomorrow, Tonight, o nouă campanie globală cu misiunea de a celebra creativitatea și de a încuraja progresul.  Pentru a lansa campania, ABSOLUT s-a parteneriat cu regizorul recunoscut internațional și câștigătorul consecutiv a 3 premii Oscar, Emmanuel Lubezki. Filmul sărbătorește cele mai importante momente de creativitate care au marcat istoria umanității, începând cu momentul Big Bang, parcurgând evoluția către modernitate și ajungând până în ziua de astăzi.

Mie îmi place mult ideea clipului și vi-l las și vouă mai jos să-l vedeți și să aruncați c-o părere în comentarii! 😀

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: