Home Muzica Ce-a făcut Olga Verbițchi în finala X Factor e nebunie curată

Ce-a făcut Olga Verbițchi în finala X Factor e nebunie curată

by Cosmin Cengher
4 comments

Recunosc că dacă ar fi să aleg între Vocea României și X Factor, întotdeauna aș alege Vocea. Mi s-a părut mereu că X Factor e mai mult pentru show și mai puțin pentru voce și interpretări mișto. Asta până am văzut-o pentru prima dată, acum vreo lună, pe Olga Verbițchi.

Am văzut aseară o bună parte din finala X Factor și am văzut că “bă, stai puțin, au rămas niște oameni care pe bun drept sunt în finală”. Mi-a plăcut mult ce-a făcut Raul Eregep, dar nu a fost destul. M-am uitat acum, dimineață, la toate interpretările pe care le-a avut Olga Verbițchi și nu degeaba a câștigat. E un cumul impresionant de atitudine și sensibilitate într-o voce care se poate mula pe multe tipuri de piese.

Asta mi-a și plăcut, că dincolo de toate calitățile astea, a știut cum să se joace pe fiecare piesă. Plus că a cântat de toate. Și a arătat că poate și că are resursele necesare să facă din fiecare ceva ce numai cu o nebunie mare poți realiza. Și apropo de piese, mi s-au părut foarte ok alegerile făcute de Carla’s Dreams.

A, și să nu uit, am mai văzut o chestie mișto la puștoaica asta de doar 15 ani. Un lucru pe care eu îl apreciez maxim în aroganța mea. :)) Privirea aia de “sunt mai bună ca voi, o să câștig și nu mă las până nu fac asta.” E vorba de atitudine. Și la ea cred că e cea potrivită. Nu avea cum să fie altfel.

Vă las mai jos toate interpretările ei din finală. Asta în caz că n-ați văzut și vreți să vă convingeți. 😀

După toate astea, dacă mă întrebi, nu avea cum să nu câștige. Sunt curios să aflu și părerea ta, așa că te aștept să zici ce crezi despre interpretările ei. Te aștept în comentarii. 😀

S-ar putea să-ți placă

4 comments

Alexandra 8 ianuarie 2017 - 13:17

Adevarat

Reply
Cosmin Cengher 9 ianuarie 2017 - 13:47

😀

Reply
Loredana 9 ianuarie 2017 - 19:55

Chiar am și votat-o! 😊😊😊

Reply
Cosmin Cengher 9 ianuarie 2017 - 20:33

Și sper că nu-ți pare rău că ai făcut-o. 😀

Reply

Leave a Comment

Acest site utilizează cookie-uri! Te rugăm să-ți acorzi acordul cu privire la acest aspect. :) Accept Vezi mai multe

%d blogeri au apreciat: