Ce nu mi-a plăcut la concertul lui Robbie Williams

După cum ziceam, au fost multe lucruri care mi-au plăcut la concertul lui Robbie Williams. Dar, dacă stau și mă gândesc au fost și câteva lucruri care nu mi-au plăcut. Lucruri ce vizează organizarea un pic cam defectuoasă.

La concertul lui Robbie Williams nu mi-a plăcut:

Nu mi-a plăcut că nu am putut să beau nimic și mi-aș fi dorit asta cel mai mult. De la ora 7 până la ora 11 jumate am experimentat ce simt oamenii care sunt în deșert fără apă sau pe barcă în mijlocul oceanului înconjurați de rechini. Și nu exagerez. Am ajuns la mașină și am băut 2 litri de apă, dar care a fost problema?

50 de standuri cu băuturi la 65.000 de oameni, asta ar însemna 1300 de oameni pe stand. Oameni însetați într-o căldură destul de nașpa. Știu oameni care au fost nevoiți să piardă 2 ore și jumătate – 3 pentru a ajunge la premiu. Un pahar cu apă, suc sau bere. Asta ar însemna că mulți oameni au pierdut spectacolul datorită unei organizări defectuoase. O coadă care părea că nu se mișcă deloc, cu nervi întinși la maxim. Am dat o tură și m-am lăsat foarte repede păgubaș, pentru că am ales să mă bucur de spectacol. Asta include, bineînțeles, și deshidratarea de rigoare.

O altă tâmpenie a fost faza cu cardurile fără de care nu puteai să-ți cumperi nimic. Trebuia mai întâi să-ți faci un card pe care-ți puneai bani și cu care mergeai să-ți cumperi ce voiai. O tâmpenie, stăteai de 2 ori la o coadă care nu se termina neam. Dar deh, trebuia să se vadă că Banca Transilvania a fost unul dintre sponsori, nu? Unde mai pui că am niște prieteni care au vândut la standuri și care mi-au spus că POS-urile nu funcționau, draught-urile erau în unele momente terminate și erau nevoiți să le schimbe, pierzând timp, bineînțeles. Pe de altă parte, a căzut curentu’. Ceea ce înseamnă ca berea nu era rece și frigiderele nu funcționau. Ce-i drept, după o așteptare de 3 ore pentru a lua ceva de băut, să mai fie și rece este cu adevărat o fiță a omului care vine la un concert internațional.

Unde mai pui că, dacă erai un caz fericit și apucai să-ți cumperi ceva de băut, să zicem 6 beri, ajungeai cu 3 dintre ele, restul vârsăndu-le în îmbulzeala prin care erai nevoit să treci.

Nu mi-a plăcut aglomerația de la concertul lui Robbie Williams. Când s-a terminat am fost nevoit să aștept 20 de minute minim să ies de acolo. Ca la români la nimeni. Îmbrânceală și “Hai, bă!!”. Pe drept, de data asta. După ce nu bei nimic 4 ore și ești deshidratat maxim, să stai în mulțime preț de cel puțin 20 de minute pentru a ieși din Piața Constituției este o adevărată corvoadă.

Ieșind din categoria problemelor organizatorice, nu mi-a plăcut că Robbie a ieșit de pe scenă foarte brusc. Pe sistemu’ “Gata, domnilor, am un avion de prins, cântați voi ca fraierii că eu sunt deja pe bancheta din spate a mașinii, escortat la hotel/aeroport”. Lumea era un pic cam bulversată și nu știa dacă s-a terminat sau nu.

Astea fiind spuse, cum am spus și ieri în articolul legat de lucrurile care mi-au plăcut, am trecut cu vederea toate chestiunile nașpa. În fond, a fost un concert mișto. Un show deosebit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *