Home Casual Nu, nu vă dau un amărât de like, amărâților!!

Nu, nu vă dau un amărât de like, amărâților!!

by Cosmin Cengher
3 comments

Unii au impresia și preconcepția total tâmpită, din punctul meu de vedere, că, dacă ai multe like-uri pe pagina de Facebook, la fotografii, la postări, pe blog, la articole, la orice, asta te face mai bun. Ei bine,nu te face cu nimic mai răsărit, mai ales că le cerșești de la oameni.

Acum câteva zile intrasem pe un site, nici nu mai știu cum se numea, care, înainte măcar să văd conținutul, mă OBLIGA să le dau like la pagina de Facebook și abia mai apoi să citesc ce era acolo. La fel cum nu dau bani din principiu pe curve și nici să mă piș, la fel nu dau un amărât de like – pentru că îl cerșești, la modu’ grav.

Dacă îmi place un lucru, îl apreciez de bună cuviință. Și mergând pe sistemul “nu se poate dragoste cu forța”, prefer să caut aceeași știre pe un alt site unde nu sunt constrâns să apreciez un lucru pe care nu-l apreciez cu adevărat. Știu, este și asta cucerșitul o tactică de a-ți aduce trafic și oameni, dar mai sunt și ăștia banali care nu halesc tactica.

La fel cum știu că ați dat de nenumeroase site-uri de genul acesta, știu că aveți și specimenele “facebooceștiene” care cer like-uri în prostie. Pe sistemul, îți place, nu-ți place, n-ai încotro, apreciază-mă.

Mi se pare jalnic. Mă repet, dacă eu o să consider că merită, o să apreciez lucru respectiv dublu.

S-ar putea să-ți placă

3 comments

HopeLess 24 septembrie 2015 - 9:03

Iti apreciez articolul, care e fooooooarte adevarat! Bravo!

Reply
Cosmin Cengher 24 septembrie 2015 - 10:01

mulțumesc 🙂

Reply
HopeLess 24 septembrie 2015 - 10:08

Cu mare placere! Si nu am spus-o ca pe un compliment, ci ca pe un adevar!
Felicitari!

Reply

Leave a Comment

Acest site utilizează cookie-uri! Te rugăm să-ți acorzi acordul cu privire la acest aspect. :) Accept Vezi mai multe

%d blogeri au apreciat: