Sari la conținut

Nu mai vreau să văd picior de maghiar în România.

Părere Personală.

Nu suport Maghierimea. Aș vrea tot mai mult să mai trăiască Mareșalul Ion Antonescu să procedeze cu această nație la fel cum a procedat cu țiganii. Știu că sună rasist și a xenofobie, poate chiar asta și este. Nu mi se pare Ok ce se întâmplă.

Am citit acum câteva zile pe Mediafax și nu numai că s-a adoptat o lege conform căreia pe data de 13 noiembrie a fiecărui an să se sărbătorească Ziua Limbii Maghiare.

Păi, cum vine asta?

În România ar trebui să accept, ca român, să se sărbătorească o zi a altei limbi!?

mihai_vasilescu_mandru_roman

Nu mi se pare ok ca în țara noastră să fim batjocoriți și umiliți de niște animale care pretind că România este țara lor. Nu vreau să intru în discuții de ordin etnologic, dar nu mi se pare ok, la fel cum nu mi se pare ok nici de Ziua României în Ținutul Secuiesc să fie puse steaguri negre, în semn de „Solidaritate”  față de români. Sunt român și simt asta dincolo de politică. NU politica face o țară, avem atât de multe tradiții mișto pe care nu suntem în stare să le valorificăm și permitem acestor animale sub dezvoltate să ne ia ce avem? Nu o să ridic absolut niciodată tricolorul României lângă cel al Ungariei. Pentru că sunteți niște animale cu care nu se poate conviețui, niște animale care ne exclud din țara noastră. Nu o să dau niciodată autonomie maghiară.

Mi se pare o idioțenie ca în Românie să se predea în limba maghiară și să se acorde locuri pentru maghiari. Eu unul nu o să accept niciodată așa ceva.

Suntem un popor atât de frumos, cu oameni, unii extraordinari, încât suntem mai presus de această nație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: