Sari la conținut

Nu ești mai interesant cu frunza de marijuana pe tricou!

Tricou, șapcă, bandană, eșarfă, inel, lănțișor, ciorapi, chiloți, șireturi, toate trebuie să fie cu frunza de marijuana. Nu ești mai interesant dacă la 14 ani te-ai hotărât că, pentru a intra în grațiile prietenilor tăi și a găștii, e mișto să fumezi iarbă. Ei bine, nu ești nici mai interesant, nici mai deștept.

Tot văd puști cu vârste de la 14 ani până la 18 sau habar n-am cât, care poartă tot felul de elemente cu frunza de marijuana. Și mă tot întreb de ce fac asta. Este clar pentru mine, pentru a epata și pentru a vedea lumea că ei fumează și sunt șmecheri. Interesant este că atunci când vorbesc la telefon, vorbesc codat despre treburi d-astea. Și dacă văd mașina de poliție încep să traspire ca-n saună de panicați ce sunt.

Nicidecum nu se vede pe tine! Este o falsă impresie, adevărat.

Se miră de ce îi și opresc gaborii, ăia în căutare de fraieri care să pice în plasă. Se miră și nu înțeleg de ce. Pentru că se vede de la o poștă. Pentru că în momentul în care pe șapca ta scrie „I Love Weed” și pe tricou ai „Marijuana Addicted”, ceva sigur nu este ok.

Îi tot văd cum merg agale în grupuri de puști hămesiți după puțină atenție, umblănd în „găști periculoase”. Mi se pare foarte amuzant pentru că mă tot gândesc la ce le spun părinților că semnifică frunza aia.

„Nu, mami, stai liniștită, este doar un trifoi cu 9 frunzișoare și puțini mugurași. Mă ajută să am noroc. Să ajung mai repede să mă plimb până la cea mai aproapiată secție de poliție ca-n Monopoly. Nu de altceva, dar trebuie să ai și tu de unde să mă scoți.”

Fază e că atunci când porți tricouri cu iarbă, tu le arăți ce consumi. Mi s-ar părea foarte funny să vad tricouri cu salam de vară, parizer, musaca, mâncărică de cartofi și ciorbiță de văcuță cu smântână și ardei iute.

Dacă ai frunza de iarbă pe tricou nu ești șmecher. Și dacă într-adevăr vrei să fumezi iarbă, fii deștept. Dacă vrei să fii nelegiuit, atunci chiar tre’ să fii deștept.

Pentru că nu mi s-ar părea caterincă să fie marijuana legală. Asta ar înseamna că toți cocalarii și toți puștii de 14 ani fără un floc pe față ar putea să umble sparți pe străzi și să se hlizeze. Și toți proștii să fumeze, din partea mea un mare: AȘA NU!

Zice TEO în piesa asta: „Copii, dați frunza jos de pe tricou, frate. Și stați chill!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: