Sari la conținut

Neversea, un nou festival mișto în Constanța

Cei de la Untold anunțau acum câteva săptămâni că sunt pe cale să lanseze un nou festival, doar că de data asta în Constanța, nu în Cluj. Încă de atunci eram super curios despre ce e vorba. 😀

Acum e oficial, Neversea este noul festival de la malul mării.

Va avea loc pe Plaja Reyna, în Constanța, în perioada 7 – 9 iulie. Eu deja am trecut data în calendar pentru că deja se anunță ceva la fel de mișto ca Untold-ul. Ar fi bine să fiți printre primii care pun mâna pe abonamente. Zic asta pentru că dacă te înregistrezi pe site, primele 5.000 de abonamente au un preț promoțional de 200 de lei, prețul final al abonamentelor este de 420 de lei, iar cele VIP sunt 600 de lei. Îți poți lua abonamentele începând cu 12 aprilie, ora 18:00.

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei. NEVERSEA își va deschide porțile pentru prima dată, în perioada 7-9 iulie 2017, fiind singurul festival din Europa ce va transforma experiența muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică. Peste 100 de artiști internaționali de top, printre care nume ce au făcut senzație la UNTOLD, dar și artisti care vor veni pentru prima dată în România, îi vor călăuzi pe festivalieri prin tărâmul plin de magie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: