Sari la conținut

Netflix tocmai ce a anunțat 10 noi producții

Netlfix seriale noi, documentare noi, filme noi

Cred că am mai zis în ultimul timp că Netflix mi se pare că a pus stăpânire pe tot ce înseamnă seriale. Se poate vedea și în lista asta de 10 seriale văzute în ultimul timp. Până când actualizez lista cu o a 2-a parte, hai mai bine să vă zic ce va mai fi nou de la ei. 😀

Astăzi, Netflix dezvăluie că vor apărea 10 noi proiecte europene, dintre care: șapte seriale originale, două documentare și un film.  

Șapte seriale originale noi:

  • Primul serial original olandez Netflix, produs de compania de producție Pupkin care va fi lansat în 2019. Acești studenți olandezi din Amsterdam le au pe toate: tinerețe, bogăție, sex, putere… și portalul către o lume demonică din epoca de aur olandeză pe care l-au deschis din greșeală.
  • Mortel (Franța). Cel de-al cincilea serial original Netflix din Franța spune povestea unor adolescenți conectați de o forță supranaturală. Serialul va fi creat de Frédéric Garcia și produs de Mandarin Television.
  • The Wave (Germania). Al treilea serial original Netflix din Germania este bazat pe filmul de succes THE WAVE și este inspirat de evenimente reale. Produs de Rat Pack în asociere cu Sony Pictures Television Germany.
  • Luna Nera (Italia). Un serial original despre femei suspectate de vrăjitorie în Italia din secolul al 17-lea, creat de Francesca Manieri, Laura Paolucci and Tiziana Trian și produs de Fandango.
  • La Casa de Papel Part 3 (Spania). După succesul global al primelor două părți din senzația spaniolă, profesorul va crea noi jafuri care vor fi dezvăluite în 2019.
  • The English Game (Marea Britanie). O dramă engleză în șase părți despre inventarea fotbalului și cum cei implicați în crearea sa au depășit diferențele între clasele sociale pentru a pune bazele celui mai popular sport din lume. Produs de 42 și scris de creatorul Downton Abbey, Julian Fellowes.
  • Turn Up Charlie (Marea Britanie), un nou serial original de comedie Netflix din Marea Britanie, cu Idris Elba în rol principal. Serialul în opt părți este produs de Idris Elba și Gary Reich.

Două noi serii documentare:

  • docu-serie bazată pe unul dintre cele mai șocante cazuri din istoria Franței, asasinarea lui Grégory Villemin în 1984. Elodie Polo Ackermann este producător (Imagissime –Lagardère Studios) și Gilles Marchand este showrunner.
  • The Staircase, povestea lui Michael Peterson, un scriitor de romane polițiste acuzat de uciderea soției sale Kathleen, după ce aceasta este găsită moartă la baza scărilor din casa lor și procesul de 16 ani care a urmat. Noile episoade ale acestui fenomen criminalistic vor fi lansate odată cu seria originală. Produs de Matthieu Belghiti și produs și regizat de câștigătorul premiului Oscar Jean-Xavier de Lestrade.
  • Primul film Netflix italian Rimetti a Noi i Nostri Debiti (Forgive Us Our Debts) de Antonio Morabito cu Claudio Santamaria, Marco Giallini și Jerzy Stuhr.

Weekend de binging plăcut! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: