Ne vedem la a 10-a ediție Bloggers Lan Party? :D

Mic, mare, blogger, neblogger, gamer înrăit sau amator – ne vedem sâmbătă la a 10-a ediție de Bloggers Lan Party, la Impact Hub de la ora 11:00.

După cum spune și numele, Bloggers Lan Party este un eveniment ce aduce multă voie bună și multă distracție. Un eveniment organizat de Toma Nicolau unde, ce să vezi, ne vom juca (mult). Nu am fost niciodată un gamer înrăit (bine, mint, poate doar o mică perioadă în care eram destul de prins, asta să nu spun dependent, în Counter Strike și G.T.A – cam toate). Dar mi-a plăcut întotdeauna să fiu unde sunt oameni mișto și voie bună. E prima oară când o să ajung la eveniment, spre rușinea mea, dar pare a fi miezul problemei în materie de jocuri.

Ce promite Bloggers Lan Party?

Cel mai mare premiu de până acum – adicătelea un avion. :)) Nu, nu d-ăla real, ci  o unitate centrală custom made în valoare de peste 10.000 de lei, perfectă pentru orice gamer. Cumva e aia pe care toți ne-o doream și făceam calcule pentru piese, dar nimeni nu prea și-o permitea. Înțeleg. 😀

Da’ ceva cu împușcături aveți? – pare-se că da, pe numele său Unreal Tournament. Asta așa ca să se lege cu ce ziceam, că am fost un picuț addicted cu Counter Strike-ul, cred. Și mai rău e că ai unde să te joci, pentru că cei prezenți vor beneficia de 20 de stații de gaming echipate complet. N-are ce să fie rău.

Cine se bagă la un Catan? – dacă ți-e că te faci de râs și că o să-ți iei bătaie la jocuri (lucru perfect valabil pentru mine, dar nu știu cât de rușine o să-mi fie), te poți băga la un turneu de Catan pe durata întregului eveniment.

Street Fighter V – hmm.. sună tentant, dar nu l-am jucat până acum. Rămâne de văzut cât de tare mă voi face de râs. :))

NBA 2K16 –  aici mă oftic cumva, pentru că era un joc unde era posibil să câștig. 😀 De la 2K15 inclusiv nu am mai putut să evoluez în materie de NBA. Că se speria laptopul când vedea cerințele de la el. La 2K13 și 14 eram un mic expert la câte nopți pierdute au fost alături de prieteni. Aștept să văd cum e și 2K16.

Plus multe alte surprize. A, și un Afterparty pe măsură la Shoteria. :))

Dacă vreți să participați, intrați pe pagina de Facebook a comunității Bloggers Lan Party sau căutați urmărind hashtag-ul #BLPX și înscrieți-vă în concursuri. Putem să ne vedem acolo. 😀


Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS România, Media Galaxy, Digi NetShoteria, Calif și Impact Hub. Partener media: Radio 21.

3 comentarii la „Ne vedem la a 10-a ediție Bloggers Lan Party? :D”

  1. Pingback: Cum s-au distrat bloggerii la #blpx - Cosmin Cengher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *