Sari la conținut

Muzeul Pinball este locul din Budapesta în care o să fii din nou copil

Muzeul Pinball

În articolul cu 16 locuri de văzut în Budapesta vă ziceam că e musai să treceți pe lista voastră de obiective și Muzeul Pinball. Da, știu că acum vă mirați și vă întrebați cum vine asta. Vă înțeleg, și eu am făcut niște ochi mari când am auzit. Andreea a găsit locul pe Tripadvisor și când mi-a spus am zis că trebuie să ne facem timp să ajungem până acolo să vedem cum e.

Și bine am făcut. Destul de aproape de centru, pe strada Radnóti Miklós u., numărul 18, la subsolul unui bloc am găsit mașina timpului. Serios, asta e prima impresie pe care ți-o dă Muzeul Pinball – că te-ai întors în copilărie, că ai peste 130 de jocuri la dispoziție și tu nu știi cu ce să începi mai întâi.

Cum a fost la Muzeul Pinball din Budapesta

Am petrecut mai bine de 2 ore și jumătate și abia dacă am încercat jumătate dintre mașinăriile de acolo. Dar îți zic, ai de toate. De la mese vintage, din anii ’30, la mese cu fel și fel de tematici. De la basket, până la cele mai cunoscute filme ale lumii. De la trupe cunoscute la super-eroi, de la mașinării de tip shooter, până la mese de fusbal, air hockey, bowling sau mese de pinball pentru 2 persoane. N-o să-ți zic mai multe despre ce găsești acolo, îți zic doar că Muzeul Pinball ar trebui să fie pe lista ta de obiective dacă ai în plan să vizitezi Budapesta.

Prețul biletului de intrare la Muzeul Pinball este de 3000 de forinți, adică undeva la 10 euro de persoană. Bani pe care sunt sigur că i-ai fi spart în orice alt loc de distracție din București. Dar merită, jur! Asta pentru că nu ai limită de timp, nu ai fise pe care să le consumi, ai doar timp până te plictisești sau până te joci tot ce e disponibil acolo. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: