Sari la conținut

Mi și Mu – mici buni într-un fast-food drăguț

De când am văzut la Nihasa de nebunia asta faină de local, mi-am zis că e musai să dau și eu o fugă pe la ei. Nu de alta, dar trebuia să încerc mici, mai ales că totul arăta foarte mișto în poze. Aseară am dat o tură pe la Mi și Mu. Mi-a plăcut mult cum se prezintă treaba la ei. Atât la nivel de calitate, cât și la nivel de prețuri, locație, atmosferă, personal și servire. Dar o să le iau pe toate pe rând.

Care-i faza cu Mi și Mu

Mici și Muștar. Atât de simplu. :)) E un local unde poți mânca următoarele: mici (în vreo 4 combinații), cârnați, pastramă de oaie și piept de pui. Știu ați spune că e destul de puțin pentru un fast-food, dar având în vedere nișa pe care și-au ales-o cei de la Mi și Mu, mie mi se pare extra suficient. Locul este între Universitate și Unirii, pe I.C Brătianu, nr 34 – pe unde sunt pasajul Latin și Lupoaica – chiar la ieșire din Centrul Vechi.

Ce-am mâncat și ce mi-a plăcut la Mi și Mu

Pentru că aveam de ceva zile o poftă mare de mici, am zis că asta trebuie să-mi iau. Și încercam demult să ajung să mănânc de la ei. Eu mi-am luat un meniu de 5 mici, adicătelea 3 mici vita – oaie (mici clasici) și 2 picanți (porc – vită). Andreea și-a luat meniu de 3 mici porc – vită. Mi-au plăcut. Mult, nu pot să mint. Dacă sunteți fani oaie, trebuie să-i încercați, sunt foarte gustoși. Și cei picanți au fost buni – spre surprinderea mea chiar au fost picanți. Dar, ce mi se pare foarte fain e că poți alege din 4 combinații de mici – mici pofticioși (porc, vită, oaie), mici extra (porc și vită), mici clasici (oaie și vită) sau mici picanți cu porc și vită.

De altfel, noi ne-am luat meniu, adică mici, cartofi prăjiți, pită făcută de ei, bere sau suc la alegere și muștar. Partea mișto e că poți să-ți alegi din vreo 4 tipuri de muștar (muștar clasic, cu chilli, cu tarhon sau cu hrean și mărar) sau poți opta pentru ketchup. Și mai mișto e că-ți pui singur cât muștar vrei și de câte ori vrei tu. Mno, acum depinde cât poți mânca. 😀

Care-s prețurile la Mi și Mu

Contrar aparențelor, având în vedere că este în Centrul Vechi și știm cu toții că se cam umflă mult în zona aia, prețurile mi se par mai mult decât mișto. Dacă te gândești și că sunt foarte gustoși, la raportul calitate – preț cei de la Mi și Mu stau foarte bine. O să vă las mai jos o poză cu prețurile, dar, ca să vă faceți o idee, meniul de 5 mici este 16 lei, 3 mici cu muștar 7 lei, meniul de 3 mici este 13 lei. La un simplu calcul iese cam 2,3 lei pe mic. :)) Prețurile nu mi se par mari. Repet, având în vedere că sunt și foarte buni.

Servirea a fost rapidă, oamenii de acolo foarte prietenoși, atmosfera drăguțică. Mi-ar fi plăcut dacă ar fi fost muzică românească veche, nu Carla’s Dreams, Delia și altele asemenea. Muzica aia veche ar da un aer mai drăguț locului. În rest, per total e foarte mișto. Eu unul o să mai revin, trebuie să încerc și pastrama de oaie și cărnații, nu? 😀

Aștept review-urile voastre dacă treceți pe acolo. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: