Sari la conținut

Lucrurile de care trebuie să profiți când vii din club la 6 dimineața

Nu sunt cel mai mare fan al cluburilor din București, dar mi se mai pune pata din când în când să iau pulsul atmosferei din diverse cluburi. În general am câteva locuri pe care le îndrăgesc tare mult și doar acolo merg, asta în cazul în care nu e vreun eveniment special în altul necunoscut mie.

Nu merg des și nici nu halesc cluburile de fițe din centru vechi unde sunt numai „căprioare” pe tocuri de 20 care abia pot merge pe piatra cubică de pe jos și „mafioți” (văd că mai nou e o modă) care vor să pară băieți cu bani, dar de fapt nu sunt nici una, nici alta.

În weekend a fost unul dintre momentele când mi s-a pus pata pe ieșit la haoseală. Distracția pe măsură, aglomerație așa și așa (surprinzător având în vedere faptul că e mai mereu plin de lume).

Cum distracția a fost una cu mult peste așteptările pe care le aveam și datorită faptului că m-am văzut cu mulți prieteni cu care nu mai stătusem demult la o bere și-o vorbă, timpul a trecut neașteptat de repede. M-am trezit uitându-mă la ceasul care arăta 5:10. Zic că-i cazu’ s-o iau din loc. Și pe drum îmi dau seama de lucrurile pe care le fac și care se întâmplă mereu când vii din club la 6 dimineața.

Când vii din club la 6 dimineața:

  1. Oamenii din metrou se uită ciudat la mine

Dar, deși se uită urât, le zâmbesc cu un surâs încercănat și înțelegător. Înțelegător pentru că cei mai mulți merg către muncă. Nu știu dacă zâmbesc de la nivelul alcoolului sau pentru că îmi plac oamenii care sunt ieșiți din casă atunci când soarele răsare.

2. Shaorma după o seară în club este mană cerească

Este ca un ritual pe care este musai să-l respecți. Parcă nu ai fost în club dacă nu te-ai murdărit de puțin sos de ketchup sau de usturoi cu maioneză. Plus că de fiecare dată fața tipei de la shaormerie este absolut epică când ești într-o stare fericită și-i ceri una cu de toate :).

3. Să mergi pe mijlocul străzii este foarte funny 🙂

La ora aia sunt mașini puține, liniște multă și poți să mergi în voie pe unde vrei tu. Un mic moment de libertate pe care ți-l acorzi.

4. În jur de 6 se luminează și trebuie să profiți de asta.

Când vii din club la 6 dimineața, lumina dimineții și răcoarea sunt lucrurile care-ți poartă pașii obosiți spre casă. Îmi place mereu să profit de ele.

5. Să bagi o cafea și să ieși la alergat

Să fii cu ochii mai mici decât un chinez și să bagi o cafea tare și să fugi un pic pe străzi s-ar putea să fie un lucru de check-uit pe bucketlist-ul personal.

6. Să te întinzi pe bancă 🙂

Caterincă sau nu, e tare să ieși un pic din normele morale.

7. Dacă o să dai de vreo patrulă a poliției o să fie foarte funny

Cum unii încă sunt pe mentalitatea securiștilor, n-o să fie foarte mare mirarea dacă te vor opri pentru o scurtă și rudimentară „legitimare”. Așa o numesc ei, dar mie mi se pare foarte amuzant, pentru că mereu au atitudinea conform căreia au prins vreun mare infractor sau vreun traficant de droguri. Te mai și întreabă de unde vii și încotro te îndrepți.. 🙂

Voi ce chestiuțe mai faceți când vă întoarceți din club?

3 comentarii la „Lucrurile de care trebuie să profiți când vii din club la 6 dimineața”

  1. Pingback: Romanian Bloggers Awards – pe cine | Spectacolul Vieții Cotidiene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: