Sari la conținut

Lenea dintr-o seară de vară..

Lenea:

Aș face ceva, dar, ca de obicei, nu știu ce. Aș mânca non stop, dar mi-e lene și să merg până la magazinul din colțul străzii să-mi iau ceva de ronțăială.

Bine, fie, nu că n-ar intra o shaorma picantă fără ceapă, dar shaormeria este mult prea departe și plus de asta deja am mâncat de seară. Nu că aș ține prea tare la siluetă, ar intră un Bergenbier Fresh cu Grapefruit (de p3,14de ar spune unii, dar e chiar fresh).

Aș vedea un film, dar cum nu-mi place să stau să mi se încarce online, ar trebui să aștept să mi se tragă de pe Filelist (da, îmi iau filme de pe Filelist, dă’ fuck!)

De muzică nu m-am plictisit, dar parcă nici asta nu mai intră chiar așa după o zi întreagă de muzică (dua, ascult multă muzică).

Aș ieși la o plimbare că e mai răcoare și le-aș face pe cele menționate (mă refer la bere), dar, fie vorba între noi, e mai bine lenevind în vârful patului.

Aș continua cartea pe care am început-o de ceva timp, dar nu știu unde-mi este kindle-ul.

Ar trebui să mă gândesc la ceva să fac articolul ăsta mai interesant, dar faza nașpa este că până și articolului meu îi este lene să se mai scrie așa că se va încheia aici.

Mâine poate scriu de ce e lenea asta în oraș. Poate!

Lene faină tuturor până una alta!

P.S: Articol scris din lene să fac vreun lucru din cele enumerate.. (pare paradoxal, dar..)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: