Nu vrei să vii joi la evenimentul de lansare al noului număr a revistei PR Forward?

PR Forward

Când eram în facultate, mi-am dat seama din primul an că facultatea nu poate să-mi ofere atât de mult pe cât de însetat eram pentru chestii noi. Pentru a învăța din alte surse. Pentru a cunoaște oameni. Pentru a face ceva pentru mine. Îmi aduc aminte și când aflasem de asociațiile studențenști și mă familiarizam cu ce fac ele. N-am intrat în niciuna din mai multe motive, dar nu despre asta vreau să vorbesc aici. Ci despre Prime-România și despre revista PR Forward.

O revistă online realizată de studenți pentru cei pasionați de Comunicare și Relații Publice, ce reunește interviuri cu specialiști în PR, Advertising sau Comunicare, influenceri online (bloggeri, vloggeri etc.) și articole proprii axate pe studii de caz ale unor campanii reușite, noutăți în domeniu și nu numai. Evenimentul de lansare este o oportunitate pentru studenți și pasionați din domeniu să îi cunoască pe aceștia și să interacționeze. De asemenea, poți găsi numerele anterioare ale revistei aici.

Evenimentul de lansare al numărului 10 al revistei PR Forward va avea loc pe 29 martie, ora 18:00, la Dialogue Social Bar.

Dacă vrei să vii joi la eveniment, dă un mail la prfwd@primeromania.ro, până pe 28 martie, ora 23:59, cu numele și numărul de telefon. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Numărul 10 inspiră decizii, riscuri asumate, aventură, direcții, iar pe toate acestea le vei putea afla de la persoanele intervievate în revistă, care vor fi prezente la evenimentul de lansare:

  • Alexia Udriște – Olteanu vă va povesti mai multe despre freelancing și munca din spatele ilustrațiilor sale.
  • Secretele industriei muzicale româneşti şi curiozităţi despre cum este să faci PR pentru unii dintre cei mai cunoscuți artişti autohtoni vor fi împărtăşite de Vlad Pârvulescu. Cu ritmuri de festival și multe proiecte culturale.
  • Ana Maria Onisei vine la eveniment cu multe insighturi din PR-ul Cultural, din culisele Festivalului Internațional George Enescu.
  • Nu renunțăm nici la spațiul online-ului, iar cele mai bune tactici despre content de calitate le veți afla de la Vlad Tăușance și de la Marian Ionescu aka Mariciu.

So, ne vedem mâine la lansarea noii reviste PR Forward? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *